Poważnie? Są ludzie których irytuje obsada Xiaou? Że tak powiem 'ja pie*dole!'. Brak Paula - Żart! Brak Kinga - Żart! Zarośnięty Kazuya - Żart! Heihachi wyglądajacy jak wysuszony owoc - ŻART! ŻART! ŻART!. Cała Obsada TEKKENA - TO KABARET! Zwiastun - KABARET KABARETU... A największym żartem, to są chyba użytkownicy co tu bronią fabuły TEKKENA odnosząc sie do różnych for o grze - nieźle was poje*ało skoro myślicie że twórcy będą zważać na fabułę gry. Wzięli kilka postaci prostych do zrealizowania, tytuł i maszynka na miliony gotowa.
Weź człowieku idź się schowaj z tymi twoimi wypowiedziami bo dużo krzyczysz a gówno za przeproszeniem wiesz o Tekkenie... Ostatnio czytałem twoją wypowiedź i napisałeś że żadna postać ukazana w trailerze nie jest powiązana z klanem Mishima a tak naprawdę dużo by gadać... Eddy np che się zemścić na Kazuyi bo ten mu wybił rodzinę a później Eddy zostaje ochroniarzem Jina, a Raven wyobraź sobie był świadkiem rzekomej śmierci Heichachiego w grze. Nina i Anna tez zostały powiązane z tym klanem i jak pewnie zauważyłeś te postacie są na plakacie a King i Paul nie o.O i co teraz? Brak tych postaci które opisałem to byłby żart. A po co komu Paul czy King jak nie jest on powiązany z tym klanem on jest tylko dodatkowa postacią w grze aby powiększyć uniwersum postaci. A brodaty Kazuya to nic nowego wystarczy w grze wykupić brodę i może też mieć taką brodę w grze wiem bo tak mam... i co łyso ci? Gówno wiesz o Tekkenie zagrałeś raz czy dwa i wielce oburzony i wierz mi gram w Tekkena od 1 części i wszystko o nim wiem. A tak do twojej wiadomości to King i Paul będą ale na króciutka chwile jak i reszta dodatkowych postaci ale nie wszyscy.
POZDRO
Nareszcie ktoś rozsądny i coś wiedzący o tekkenie się odezwał. King i Paul są to postacie nie odgrywające żadnej większej roli w tej grze. Kogo obchodzi to że Paul chce wygrać turniej? Każdy go chce wygrać.
oburzyłeś sie jak by twoja matka tam grala. czlowieku, King i Paul to wizytowka Tekkena i jak beda na minutke to gowno nie film. Po za tym spieprzac na swoje fora dzieci lub za joya i pomiziac guziczki. Tacy z was znawcy jak i z tworcow gry,
twórców filmu*.. widzicie wasza glupota az takie bledy na mnie wymusza. I teraz powiedzcie ze szkoda mi odpisywac dzieci bez swojego zdania i braku szacunku dla innej opinii.
Widać jaki ty jesteś dorosły. Zachowujesz się jak 12-latek obrażający każdego kto ma inne zdanie niż ty. Przystopuj trochę, a jeśli tego nie potrafisz przestań się udzielać.
i widać jacy wy jesteście tępi i mało wymagający. Wystarczy ze zaserwują wam taka ch*jowa ekranizacje i będziecie jej bronić żeby pokazać jacy to obezani i mądrzy. Właśnie to jest przykre, że takie bałwany które łykają każdy syf są większoscią.
Sined
Że niby Paul i King są wizytówkami Tekken'a? Buahahaha, człowieku co ty bredzisz... to chyba nie w tych czasach, tak samo mógłbym powiedzieć że Bob i Leo nimi są... to tacy sami zawodnicy jak Paul i King. Wszyscy którzy choć odrobinę wiedzą o Tekken'ie wiedza ze wizytówką Tekken'a jest nie kto inny jak Jin Kazama i Kazuya Mishima. Lepiej odstaw to co bierzesz bo już bredzisz...
musial chyba kpisz. Jak grasz na automatach lub u kolegi na konsoli, badz tez sobie patrzysz na okladki gier to sie nie dziwie i sie nawet nie kloce... Jakbys gral od pierwszej czesci to bys wiedzial o czym tu jest mowa. ty widocznie przygode zaczales na 5 czesci i gowno znasz sie na tekkenie. Bob i Leo to Tekken 6 wiec gowno warte postacie, Paul i King w kazdej czesci wiec chyba sobie kpisz porownując je.
po samym trailerze łatwo stwierdzić na oko jaki będzie film. Po tym wyraźnie widać, że będzie tragiczną ekranizacją. Ale nie dziwie się producentom, bo sam gdybym kręcił film na podstawie gry, której nie znam wolałbym przy jak najmniejszych kosztach wydać film i zarobić tyle samo ile zarobiłbym przy świetnie oddanej ekranizacji. W końcu i tak większośc widzow jest mało wymagająca.
Przecież bez problemu znajdą się tacy co łykną Kazuye z brodą i toporami, romans Christie z Jinem, brodatego Bryana itp
Sined
No i co z tego że Bob i Leo są od 6 części są to takie same postacie jak Paul i King... a z reszta co z tego że Paul i King są w każdej części? Znasz tylko te dwie postacie i myślisz że są one maskotkami całej serii bo są od początku? Ty wiesz w ogóle o czym jest Tekken? Bo z tego co widzę to nie... Tekken jest to turniej organizowany za każdym razem przez członka z rodu Mishima. W 1 części był nim Heichachi, w drugiej Kazuya, w trzeciej znowu Heichachi, w czwartej też, w piątej był nim Jinpachi, no a w 6 Jin... i to cały klan Mishima jest maskotką serii. I jak chciałbyś wiedzieć to Paul i King czy Law i wielu innych są z nimi najmniej powiązani i to o nich nie jest Tekken to po co mieli ich angażować? A kto jest zawsze w przed ostatnim pojedynku przed bossem? Członek klanu Mishima... i masz odpowiedź. A tak w ogóle to turniej Tekken to przykrywka... tak naprawde w każdej części głównym wątkiem jest Devil Gene... a w filmie ukazane będą postacie najbardziej powiązane z tym klanem... Znajdź mi chociaż jedno powiązanie Paula i Kinga z tym klanem???
To może inaczej mądralo. Zapytaj jakiegokolwiek człowieka, który grał w Tekkena o najbardziej charakterystyczne postaci Tekkena. Aż sie zdziwisz ile razy uslyszysz Paul bądź King. Film ma być dla fanów. Wątpie żeby ktoś kto nie grał w Tekkena (a mysle ze szokująco wiele będzie takich osob, szczegolnie tych doroslych kinomaniaków) poszedł na ten film, szczególnie po takim zwiastunie.
inną sprawą jest fabuła filmu. z miejsca widać ze to bedzie kasza. nie lubie i nie naleze do ludzi krytykujących film przed premierą ale zwiastun mowi ze na 90% będzie efekt jak Dragon Ball.
skoro tak istotnym wątkiem jest ród Mishima, to niech zrobią film "Świat wg Mishimów" czy inny shit, a nie nazwa Tekken, który bardzo mylnie mowi widzowi ze skoro turniej Tekken to i ich ulubione postaci też wystąpią. Już widze jak 10 dni po premierze film ma 3/10. To przeczucie po prostu przenika.
lepiej zrobić przeciętny film nawiązujący do gry, niż bezczelnie mowic ze ekranizacja gry a tam gówno nasladujące gre nie ekranizacja.
No muszę cie zasmucić ale właśnie 80% graczy gra właśnie Jin, Kazuya, Heichachi... King i Paul to postacie bardzo rzadko brane pod uwagę... Ludzie grają postaciami takimi jak Law, Hwoarang, Eddy, Bryan... Wiem bo od dłuższego czasu gram w Tekkena online i ani Paul ani King nie górują w wyborach postaci... a że ty nim grasz to nie znaczy że wszyscy... A nazwa Tekken jakbyś chciał wiedzieć pochodzi od Klanu Mishimów... Po 1 bo są oni organizatorami a po 2 Iron Fist (Żelazna pięść) a klan Mishima z tego słynie...
Jak z Ciebie ignorant... i "chwalipięta" że gra Online ^^. Człowieku wejdź na jakiekolwiek fora o Tekkenie, gdzie jest ranking na ulubiona postać. King minimum 3 razy na strone sie pojawia przy czym np Jin 1 na 2 strony (i to przy dobrych wiatrach). Zmusiłeś mnie do sprawdzenia tego bo to brzmiało jak największa brednia. Po prostu zaczynam podejrzewać, że nie umiesz nimi grać i ich nie lubisz(tak jak w sporcie, nie lubi się tych dyscyplin w które jest się słabym). Combo Kinga wgniata w fotel. Paul jest moze przeciętna postacią ale ma charyzmę i gdy słysze Tekken od razu widze blondyna z jego tandetną stojącą fryzurą w czerwonym secie. Ah.. aż sobie zaraz włączę Teka.. Tekken to nazwa turnieju z postaciami kultowymi. Kultowi są właśnie Paul, King jak i oczywiscie Jack, i Law, Lei, Nina, Yoshimitsu... (oczywiscie heihachi jin i kazuya rownież takimi postaciami są)... Tu nawiąże do twojej innej bredni pt. "Bob i Leo jak King i Paul". Świeżaczki których jeszcze wielu nie kojarzy a jak ujrzy to za ch*ja nie powie ze z tekkena. Także "Świat wg Mishimów" i byłby luz i mniejsza profanacja tytułu "TEKKEN"
Kurwa, przestańcie pierdolić. Tekken jest głównie o rodzinie Mishima. Obejrzyjcie sobie "Tekken the motion picture", to dowiecie się o co chodzi w fabule tekkena, gdyż ta bajka jest fabułą gry "Tekken 1" i "Tekken 2". Wasze narzekania że nie ma Paula czy Kinga jest żałosne i ciotowate, chuja się znacie na tekkenie. W "Tekken movie" przede wszystkim mają być dobre walki, dobry scenariusz, dobre zdjęcia, dobra muzyka i dobra gra aktorska. Weźcie się ogarnijcie do chuja i najpierw obejrzyjcie film a później się wypowiadajcie na jego temat. Hitler miał rację - "idiotów do gazu"!
Jak człowieku nazywasz innego człowieka idiotą i ciotą za to, że ktoś wyraża swoje zdanie to Hitler powinien by od Ciebie zaczać. "W "Tekken movie" przede wszystkim mają być dobre walki, dobry scenariusz, dobre zdjęcia, dobra muzyka i dobra gra aktorska" - widziałeś zwiastun?
Jesteś nieznośnie rozmamłanym, metalowym elegancikiem-analfabetą, który z klawiaturą czuje się władcą internetu. Wstyd, że w ogóle coś pisałeś, tą zjadliwość wykorzystuj w życiu a nie w obrażaniu i uciszaniu ludzi, bo jakbyś trochę myślał wiedziałbyś, że to tylko rozrusza debatę na ten temat. Skończ śniadanie i idź się pobawić. Po za tym, nikt nie zmieni mojego zdania, że brak Kinga i Paula to dobre rozwiązanie. Po za tym gdyby ten "Tekken" był jak ta bajka a raczej anime (obejrzałem już wtedy, kiedy ty pewnie na ziemniaki jeszcze "papu" mówiłeś), to byłby bardzo ciekawy film. Tekken 1 i 2 i zalążek 3 mają najciekawszy klimat moim zdaniem. Kolejne części zaopatrzyły się w tą wieśniacką nowoczesną technologię co spaprało magię gry, pozostawiąjać jedynie rewelacyjną nawalankę.
Maskuj!
Nie dorastasz mi do pięt i nie mierz mnie własną miarą. Dzieciakiem-analfabetą to raczej jesteś ty, nie wiesz do kogo się odzywasz to zamknij papę, wyszczekany gówniarzu. Co do fabuły, to "T" 1,2,3 miały dobry mroczny klimat i taki też był "Tekken the motion picture" a "Tekken movie" jeżeli będzie miał chociaż połowę klmatu z newgenowego "T" 4,5 to będzie dobrze. Nie pierdol mi o zwiastunie dwie minuty szybkich urywków scen i już wiesz jaki będzie film? śmieszny jesteś.
Wiem do kogo się odzywam - do debila uważającego się za guru. Kim ty jesteś, żeby mi mówić co mam robić wieśniaku. Obejrzyj jeszcze raz zwiastun eleganciku-analfabeto, kicz i tandeta aż mi tapete ze ścian zrywa. Posłuchaj udźwiękowienia, popatrz na te komiczne postaci naśladujące te z gry i gre aktorską jak z jakiegoś starego azjatyckiego filmu o karate klasy C.
Śmieszny to jesteś ty. Najbardziej śmieszą tacy 'nadużytkownicy' w swoim mniemaniu.
I teraz w twoim stylu:
"Nie dorastasz mi do pięt i nie mierz mnie własną miarą" - Leżę. Człowieku, to zaszczyt, że zwróciłem na Ciebie uwagę, teraz możesz sobie na status GG napisać, że wujek Sined spojrzał na twoje poty nad klawiaturą.
Teraz mi napisz znów jakieś dwa schludne zdania, udekorowane przekleństwami. Oczywiście nie zapomnij o eleganckich epitetach i zwrotach, typu 'wyszczekany gówniarzu'. Po prostu poezja, mistrza Internetu.
Wiem do kogo się odzywam - do debila uważającego się za guru. Kim ty jesteś, żeby mi mówić co mam robić wieśniaku. Obejrzyj jeszcze raz zwiastun eleganciku-analfabeto, kicz i tandeta aż mi tapete ze ścian zrywa. Posłuchaj udźwiękowienia, popatrz na te komiczne postaci naśladujące te z gry i gre aktorską jak z jakiegoś starego azjatyckiego filmu o karate klasy C.
Śmieszny to jesteś ty. Najbardziej śmieszą tacy 'nadużytkownicy' w swoim mniemaniu.
I teraz w twoim stylu:
"Nie dorastasz mi do pięt i nie mierz mnie własną miarą" - Leżę. Człowieku, to zaszczyt, że zwróciłem na Ciebie uwagę, teraz możesz sobie na status GG napisać, że wujek Sined spojrzał na twoje poty nad klawiaturą.
Teraz mi napisz znów jakieś dwa schludne zdania, udekorowane przekleństwami. Oczywiście nie zapomnij o eleganckich epitetach i zwrotach, typu 'wyszczekany gówniarzu'. Po prostu poezja, mistrza Internetu.
Sined daj już sobie spokój, ci dwaj to kompletne tępaki i nic do nich nie dotrze. W każdym poście przeczytasz 'NIE WiEsZ nA cZyM PoLega tekken, to ród miszima!! FILM BEDZIE SUPER, paulem i kingiem nikt nie gra sprawdzalem!!1 wszyscy jinem i kazuya!! nie znasz sie na tekkenie a ja jestem mega proo mam mastera online!!!111one film bedzie super!! ja sie najlapeiej znam na fabule ty nic nie wiesz idz sie dowiedz!!111'
i w sumie to właśnie przez takich debili film jest marny, niewymagające otumanione masy.
będzie marny*
Ps: groźny woźny wydaje się być typowym zakompleksionym 'bity lamusem', który wyzywa sie siedząc przed komputerkiem w cieplutkim domku jedząc z gara mamusi.
Sam jesteś zakompleksionym i bitym lamusem. Jesteś taką kurwą forumową, pierdolisz głupoty na temat filmu, którego jeszcze nie oglądałeś. Jak by można było, to pewnie byś już temu filmowi ocenę na FW. Skoro wiesz już że film jest chujowy, to zaprzestań swoich działań tutaj, wypierdalaj z forum kundlu. Ja się będę wypowiadał o filmie gdy go obejrzę.
Sined, kurwa rozjebałeś mnie, hahaha...ale mam z ciebie ubaw.
Śmieszą mnie takie smarki jak ty, które siedzą przed klawiaturą z jęzorem na wierzchu, pocą się i próbują zgrywać mądralińskich. I te twoje dziarskie teksty "eleganciku-analfabeto"...haha, jesteś dla mnie psem i jak psa będę cię traktował, tak jak wszystkich szczeniaków, którzy jeszcze przed obejrzeniem filmu pierdolą głupoty, że jaki to on jest chujowy itd. Liżecie się nawzajem po jajach mówiąc, że film jest beznadziejny, że nie ma Paula i Kinga, że Kazik ma brórkę a w grze jej nie ma. Ty i braindead138 jesteście dwoma gejami, wchodzącymi sobie w dupe, jesteście żałośni.
ps. Maskuj pedale
Ale to ty z siebie publicznie idiotę robisz. Ty nawet nie wiesz ile mam lat przyjacielu. Unosisz się jakby Cie właśnie ojciec spenetrował. Jedni zagrzewają serca, kiedy płomień nadziei strzela wysoko ku wybujałym szczytom gór, inni zjawiają się, gdy wiara wciąż się tli, lecz tłumy odchodzą. Ja przychodzę, kiedy oszczerstwami próbuje się nieudolnie ugasić święty ogień. Tu świętym ogniem jest prawda a prawdy nie zataisz tymi pierdolonymi frazami jakimi do Ciebie się zwracają w realnym świecie. Potrafisz tylko bluźnić i gadać od rzeczy. Nawet nie wiesz z jaką łatwością piszę te zdania w twoją stronę wieśniaku. Gejem tu nikt nie jest. Nawet ty. Ty, jak widzę wolisz pieski zoofilu..
Braindead138, nie potrzebnie wsadziłeś kij w tą kupę. Teraz będzie śmierdzieć jeszcze bardziej.
Mówiłem maskuj pederasto. Nie obchodzi mnie ile masz lat, dla mnie jesteś szczeniackim psem. Tacy idioci jak ty nie powinni się tu udzielać, obejrzyj najpierw film kretynie a dopiero potem wypowiadaj się o nim. Tacy jak ty to na onecie siedzą, więc spiepszaj na onet błaźnie.
A ha! tu mam dla Ciebie niespodziankę. Jak zaczniesz chodzic do szkoły nauczysz się co to szacunek. Dowiesz się kiedy ocenia się ludzi, kiedy dostajesz rangę w życiu, że możesz nazywać ludzi szczeniakami. Tak zupełnie na marginesie, to ty tu jesteś nic nie liczącym się psem, który ciągle "szczeka". Jak już będziesz w szkole, to też nauczysz się co to sarkazm i metafora, i zrozumiesz dlaczego "szczeka" jest w cudzysłowu.
Po za tym nie podoba mi się to stawianie mnie w negatywnym świetle.
Jak myślisz władco psów bądź kundlu nad kundlami, po co jest to forum? Otóż powiem Ci. Do wyrażania opinii na temat filmu. Skoro można pisać na forum filmu, którego premiery jeszcze nie było to... no pomyśl choć troszkę, nie będę Ci wszystkiego na tacy podawał.
Jeszcze nie oceniłem filmu. To jest ten istotny szczegół którego nie zauważyłeś! NIE OCENIŁEM FILMU!! Krytykuje tylko ślad jaki zostawił zwiastun tego filmu. A zostawił, bardzo długi brzydki zygzak, który nie zapowiada nic z takiego pojęcia jak 'dobry film'.
Kocham kino. Kocham filmy. I do tej pory po tak (mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale zacytuje Ciebie) 'chujowym' zwiastunie, nie było nawet nic takiego jak 'przeciętny film'. (i tutaj na koniec odnośnik do filmów Uwe Bolla - obejrzyj zwiastun, posłuchaj dźwięku popatrz na grę aktorską, a następnie obejrzyj choć 15 minut filmu. Wyłączysz szybciej niż włączyłeś).
Tu siedzi głos doświadczenia. Nie kretyńskie pierdolenie 'błaźnie'.
Wiem co to szacunek psie, ty na niego nie zasługujesz. Zwiastun tego filmu to kilkadziesiąt urywków ze scen, nie da się zobaczyć w nim gry aktorskiej.
... Nic tylko skomlenie. Wchodzisz głęboko w rangę 'ignorowani'. Twoje zdania, są tak denne, że aż żal je czytać. Jakim ty biednym człowiekiem musisz być, żeby psem kogoś nazywać. No nic, pewnie Cię jakaś suka skrzywdziła.
Nie zasługuje na szacunek? Ty nawet mnie nie znasz wieśniaku. Aż mi wstyd, że pisałem w twoją stronę. Nie zasługujesz na uwagę nawet na głupim forum. Tak nie umiejętnie wojujesz językiem, że kaleczysz sam siebie i wszystkich w koło. Gdybyś wiedział co to szacunek, to wiedziałbyś jak istotna to jest 'rzecz' - nie mowilbyś, że ktoś na niego nie zasługuje, bo wyraża swoje zdanie. Krzewiciel prawdy z psiarni.. Hau hau kundlu.
Ale ma racje... po zwiastunie w którym jeszcze nic nie pokazano nie da się ocenić filmu... a tak się skalda ze ty już go oceniasz ze klapa bo obejrzałeś 2 minuty urywków... Żal mi cię hahaha :D a może powiesz że byłeś na prapremierze w LA? xD ale raczej wątpie... Jakby ten film miałbyć zły to by go w ogóle nie wypuszczali po prapremierze (jak w ogóle wiesz że takie coś było)
Sined
zadam ci jedno bardzo proste pytanie na które pewnie i tak nie odpowiesz:
Oglądałeś cały film Tekken?
ludzie ogarnijcie sie. to forum powstało z myślą oceniania filmów i wypowiadania sie po i obejrzeniu. po 2 minutowym zwiastunie nie da sie ocenic filmu i trzeba poczekac na premiere. ostatnio coraz trudniej natrafic na kulturalna rozmowe bez wyzwisk. ja lubie czasem poczytac albo włączyc sie do jakiejś rozmowy na poziomie w ktorej kazdy ma jakies argumenty i ludzie rozmawiaja normalnie bez wyzywania sie. i tak wlasnie powinno byc.
Zgadzam się. Póki co rozmawiamy o tym co daje zwiastun. Chciałem zauważyć, że próbowałem jakiś poziom trzymać, tylko tu jakiś biedny człowiek przyszedł się dowartościowywać i zaczał wyzywac wszystkich od psów. W sumie takie uciszania tez nic nie dają, więc miło że ogolnie sie udzieliłeś.
tak czytam i ... macie problemy... że heej.. czy widział z was ktoś film idealnie nakręcony na podstawie gry niemal idealnie ? :) bo ja nie i nawet się tym nie przejmuje a film obejrze jesli nadarzy się okazja :)
Sined, jestem dla ciebie chamski bo chcę sprowadzić cię na ziemię. Wypowiadasz się o filmie nwgatywnie, chociaż widziałeś jedynie dwuminutowy trailer. To czy film jest dobry czy nie okaże się podczas premiery, więc zaprzestań takich komentarzy, które atakują ten film jeżeli jeszcze go nie oglądałeś. W swoich wypowiedziach zgrywasz inteligenta, a odpisując na moje "chamskie posty" niczym ksiądz z górki, próbujesz robić z siebie świętą ofiarę, a ze mnie głupka który cię atakuje pezpodstawnie. Wywyższasz się tutaj niczym superinteligent, który operuje nieskazitelnym słownictwem, by dowartościować się na filmwebie.
Nie muszę sie dowartościowywać, gdyż znam swoją wartość ;). Nie wywyższam się, i nigdy nie wywyższałem. Planów nawet takich nie mam, jestem za równością ludzką. I słuchaj, jestem na Ziemi. Nie trzeba mnie nigdzie sprowadzać, wiem że to zwiastun i opisuje tutaj swoje wrazenia i przypuszczenia. Nie powiesz mi ze nie moge takowych mieć. Nie oceniłem bezposrednio filmu na 1/10 tylko przypuszczam ze bedzie 4/10. Moze mnie zaskoczy. Po premierze tez napisze zdanie moze bedzie luz. Poki co kasza. Bez Króla i Paula.
Po za tym co to za prostacki, głupi i po prostu beznadziejny sposób na sprowadzanie kogoś na Ziemię? Myślisz, że nazwanie kogoś psem, powyzywanie czy poprzeklinanie zmieni czyjeś zdanie lub poglądy, nie mówiąc o uspokajaniu/badz wyzej wymienionego "sprowadzaniu"... Przepraszam, ze poczułeś się ze robie z Ciebie glupka, ale ja nic nie musze pisać, żeby ludzie czytający ten temat sami wykształcili swoje zdanie na temat twojego zawochania. A wybacz, ale 'głupie' to najmilsze czego możesz się spodziewać :)
i do wszystkich:
przymknę oko na szalbiercze opinie opozycji, która ma specyficzne - żeby nie powiedzieć niezrozumiałe - poczucie humoru i tworzy wypaczony obraz mojej osoby, przedstawiając mnie jako jednostkę skrajnie patologiczną, uzależnioną od taniego kłamstwa i ironii, a przede wszystkim krytyka filmowego, filmów których nie widział. Po prostu z czytania ze zrozumieniem macie zero punktów.
PS. Zacznijcie rozróżniać użytkowników zaklądajych tematy typu "1/10 z zasady, filmu nie widziałem" od, "po zwiastunie, czuję, że film będzie beznadziejny". Nikt mi nie powie, że zwiastun jest dobry. Gdyby to był amatorski film - OK. Ale nie produkcja która ma zarobić miliony. Naiwność ludzka przekracza wszystkie dotąd znane granice...
I jak już wspomniałem, po filmie znowu sie wypowiem. Mam nadzieję, że przypuszczenia będą tak błędne jak tok rozumowania woźnego_groźnego przy sprowadzaniu ludzi na Ziemie. Mam ochotę na porządną ekranizację, nie na kaszę w której znowu główny bohater z niezłego koksa zamienia się w ucznia z plecaczkiem, który wygląda jakby uciekł z lekcji (patrz Goku w Dragon Ball:Ewolucje, a w tym wypadku JiN.)
Dobranoc.
Przestań pierdolić głupoty. Od początku zgrywasz wielkieko krytyka filmowego, który ocenia film po 2 minutowym trailerze, na którym całe gówno widać.
Jesteś tak ograniczony... skoro tak mocno się do tego przypieprzyłeś to niech Ci będzie. Twoje pieprzenie i tak już nic nie znaczy.
P.S. Ja krytyk filmowy.. Miło mi. ;) Ty tu zgrywasz wielkiego psychologa, który ciągle coś dopisuje. Nie wiem, naprawdę, skąd ty bierzesz te informacje, że oceniam film po 2 minutowym trailerze. Poczytaj jeszcze raz może. Albo nie, jestes tak cepowaty, że pewnie nie zrozumiesz. To streszcze: OCENIAM TRAILER!!! nie FILM!!! TRAILER!!! TO CO POKAZUJE TRAILER!!! nie FILM!!!! Bym Cię spotkał to bym Ci narysował. Bo pewnie znowu nie rozumiesz. Ale i tak już twoje pieprzenie gówno znaczy. Psie gówno.
Tak czytam ten temat i musze przyznac ze racja jest fakt ze film bedzie slaby. Juz nie z samego faktu ze brak fundamentalnych psostaci jak king czy paul o ktore tak walczy sined, ale z tego ze w grze jest gowniana fabula. przeciez tylko te czesci na PS1 byly ciekawe fabularnie ale tylko ciekawe i tylko w grze ale zeby z tego film robić ;/ tylko i wylaczeni maszynka do kasy jak juz ktos wspomnial jezeli chodzi o kinematograficzne podjescie - nieporozumienie.
ekhm... :
Woźny_groźny czy jak ci tam, nie pierdol juz. odstajesz poziomem od autora tematu jak jakis tępak co nie wie co robic w internecie. pojechał Cię kilkakrotnie, wyjaśnił wszystko jasno i klarownie a ty jak idiota probujesz własnie z siebie robic krytyka filmowego i geniusza trailerow i ciagle jęczysz jakies pierdoly w kolko i w kolko daj juz sobie spokoj i sie nie ponizaj bo zalosnie to wyglada.
tego właśnie nie cierpię. I tak źle i tak nie dobrze, duża liczba postaci zaś dobrze by się nie wkomponowała. Osobiście podchodzę do tego z dużym dystansem, nie zapominajcie ,że to wy wiedzie kto to Paul albo King, jeśli reżyser i dystrubutor liczą na zarobek, również wśród ludzi którzy z serią nie są związani muszą całość zebrać do kupy. Czy zebrali tak naprawdę nie wiadomo. Trailer trailer'em ja osobiście i tak jestem ciekaw co z tego będzie, sam zwiastun kiepskiej jakości. Pytanie do was, czy znalazł się jakiś polski dystrybutor chętny do pokazania tego filmu w Polsce,czy ominie nas szerokim łukiem>?
PanColodent, ani razu nie wypowiedziałem się na temat filmu, czy też jego trailera. Przestań więc pierdolić głupoty.
PanColodent, idź sinedowi zrób laskę. Widzę, źe chcesz mu się przypodobać i zostać zapewne jego chłoptasiem pragniesz. Sined pała, robi z siebie inteligencika, żeby się dowartościować w swoich oczach i oczach userów serwisu, który chuja wie o tekkenie i wypowiada się negatynie na temat filmu którego jeszcze nie oglądał, żałośni jesteście.
Jaki ty jesteś zboczony i zniewieściały. Tylko byś o psach i robieniach laski mówił. Jak ty chcesz się liczyć w rozmowie?
Nie oceniam filmu, tylko zwiastun. Nie robie z siebie inteligencika. Jestem inteligentny. I skromny rzecz jasna. :)
PanColodent nie przejmuj się nim. On lubi denerwować ludzi. Chamski, arogancki. Stereotypowy tok myślenia. Nie wie czego moze sie spodziewac po gownianym zwiastunie. Ale ok. Niech sobie szczeka. Wolny kraj.
groźny woźny(swoją droga strasznie głupi nick) jak widzisz, pokazałeś już nam że jesteś gnojkiem, z którym nikt poważny nie będzie nie liczył. Poproś mame jak wróci z pracy(bo skoro wyrosło z ciebie coś takiego to chyba pracuje na dwie zmiany i nie ma czasu na wychowywanie dziecka)żeby odłączyła ci internet, bo jak widać bardzo źle wpływa na twoją prosta psychike :)
Popieram Twoje zdanie.
Cały ród Mishima jest w Tekkenie tym czym Johny Cage, Sonia Blade i Liu Kang w Mortal Kombat. Niby czołowe postacie, ale szału nie robią. Są inni bardziej lubiani bohaterowie tej gry.
Brak Paula będzie dla większości pewnie tym samym co brak Sub-Zero i Scorpiona w MK. Szkoda. Film zapowiada się beznadziejnie, ale na pewno się na niego wybiorę.
Co do "maskotek" tekkena to są nimi niewątpliwie: King, Eddy Gordo, Hwoarang, Yoshimitsu i Paul. To właśnie te postacie są w większości "ulubieńcami" fanów. Porównywanie ich z jakimikolwiek nowymi "fajterami" (Bob, Leo) to duże nieporozumienie.