PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Oglądając ten film myślałem że będzie chociaż jakaś wzmianka o tym. A tu LIPA! W sumie to grywałem w tag'a, 3/4 moich wagarów w szkole(gimnazjum wtedy) spędziłem z ziomkiem w cafe'ce PlayStation grając w T4 (poszło spokojnie więcej niż 2k zł XD ) i naparzałem w T5. Cholera gra zajebiaszcza, a motyw z Devilem w Tag'u i 5 to było coś. Aha i jeszcze jedno niewybaczalne. Gdzie do cholery są ELEKTRYKI? Electro punch'e to wizytówka Tekkena od wielu lat. Aż się zdziwiłem gdy zobaczyłem podpis Namco no koniec filmu:( Gra boska i żaden StreetFighter sie nieumywa do niej. Pozdro dla fanów wielkiego T.

użytkownik usunięty
SirDarthlord

Brak ci Devil Genu? Obejrzyj sobie TEKKEN: Blood Vengeance tam jest go az w nadmiarze... nawiasem mowiac tworca animacji przesadzil... przedobrzyl i wyszla lipa ;/ osobiscie wole wersję aktorska... liczylem ze z animacji wyjdzie cos lepszego ale sie zawiodlem i to bardzo... przez godzine nudy... a dobrej akcji z 20 minut gdy jest walka rodu Mishima... a reszta do wycinki.... osobiscie bardziej podobal mi sie film z obsada aktorska

ocenił(a) film na 4

Widzisz Tekken to akcja a nie jakieś aktorzyny które nie umieją zrobić combo w powietrzu XD. T : B V już oglądałem i zgodze sie że film można dopiero oglądać od 1: 04 H filmu. Co do Tekken już sie wypowiedziałem na stronie filmu . Niestety nie spełnił moich oczekiwań.Podobał mi się Bryan Fury .