PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181219}

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
2006
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 35564
5,4 13 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

To będzie zajebisty film który wciąga w klimat, na to czekałem 3 lata i sie doczekałem :) wreszcie film który możną powiedzieć że jest zajebisty, je sobie oglądne film w kinie jak będzie obcięta wersja to chyba oglądne w DVDrip wersji na TV, ale mam nadzieje że będzie cały film w kupie, oj czekam tylko aż będzie w kinach w Polsce bo kinówki napewno nie oglądne szkoda sobie psuć klimatu na tak dobrym filmie.

ocenił(a) film na 10
Mekeke_jv

Moj czlowiek;p

Podpisuje sie w 100% pod tym:)

ocenił(a) film na 8
Man_Behind_The_Sun

Nic, tylko się podpisać pod tym. Kurcze już się trzeciego nie mogę doczekać...

ciekawe czy jaka kategoria wiekowa u nas będzie/

ocenił(a) film na 10
dux

Na pewno od 18, jak to zwykle takie filmy.

ocenił(a) film na 9
Man_Behind_The_Sun

No musze sie z wami koledzy zgodzić ja już bym chciał oglądnąć ten film bo mnie kusi ściągnąć sobie kinówke ale poczekam te dwa i pół tygodnia aż będzie w Polsce, noi właśnie ciekawe jaka będzie kategoria wiekowa może nie będzie od 18 Lat bo dam przykład Wzgórza Maja Oczy film był puszczany od 16 lat a było troszke krwi, i tu jest kropka nad i nie wiadomo jak będą puszczać ten film może od 18 bo ponoć jest dużo takich krwawych scen że w USA były wycinane a w UK był film cały, czyli nie wiadomo jak będzie w Polsce. Pozdro

Mekeke_jv

Też się nie mogę doczekać od kiedy zobaczyłam remake :) jak ja kocham Leatherface'a :D Tym bardziej się cieszę, że polska premiera wypada dzień po moich urodzinach :)

polly_7

Grt taht bitch Leatherface, get that bitch! Dog will hunt! :-)))))))))) hehehehe

ocenił(a) film na 8
Michal1992

Czekam, czekam i nie mogę się doczekać. Oby nei przesunęli premiery. Nie mogę sie doczekac tego filmu. Uwielbiam wersję z Jessicą Biel. Niesamowity klimat, świetnie zagrany(bardzo realistyczny strach głównych bohaterów). Mam nadzieję, że ta część będzie jeszcze bardziej krwawa od poprzedniej. Czekam razem z wami :)

ocenił(a) film na 10
Kristofer

A te kategorie wiekowe sa w ogole sprawdzane przy wejsciu na sale??

ocenił(a) film na 9
Man_Behind_The_Sun

No ja nie wiem okaże sie w polsce jak puszczą ten film jak będzie od 18 lat to będzie coś, bo jeśli tak to będzie dużo takich scen co ludziom będzie sie chciało rzygać i nie tylko ale i nawet przestraszyc ja tylko sie nie moge doczekac aż go oglądne w full wersi i z pięknym obrazem.

ocenił(a) film na 10
Mekeke_jv

Ja rowniez sie podpisuje pod wami!! Tez zrozumialem ze nie ma co se psuc filmu i klimatu ogladajac wersje kinowa, do tego obcieta O.o. Czekam na DVDRipka!!!!!!!!!!!!!!!! Pospieszcie sie z tym UK!!! xD