To będzie zajebisty film który wciąga w klimat, na to czekałem 3 lata i sie doczekałem :) wreszcie film który możną powiedzieć że jest zajebisty, je sobie oglądne film w kinie jak będzie obcięta wersja to chyba oglądne w DVDrip wersji na TV, ale mam nadzieje że będzie cały film w kupie, oj czekam tylko aż będzie w kinach w Polsce bo kinówki napewno nie oglądne szkoda sobie psuć klimatu na tak dobrym filmie.
Nic, tylko się podpisać pod tym. Kurcze już się trzeciego nie mogę doczekać...
ciekawe czy jaka kategoria wiekowa u nas będzie/
No musze sie z wami koledzy zgodzić ja już bym chciał oglądnąć ten film bo mnie kusi ściągnąć sobie kinówke ale poczekam te dwa i pół tygodnia aż będzie w Polsce, noi właśnie ciekawe jaka będzie kategoria wiekowa może nie będzie od 18 Lat bo dam przykład Wzgórza Maja Oczy film był puszczany od 16 lat a było troszke krwi, i tu jest kropka nad i nie wiadomo jak będą puszczać ten film może od 18 bo ponoć jest dużo takich krwawych scen że w USA były wycinane a w UK był film cały, czyli nie wiadomo jak będzie w Polsce. Pozdro
Też się nie mogę doczekać od kiedy zobaczyłam remake :) jak ja kocham Leatherface'a :D Tym bardziej się cieszę, że polska premiera wypada dzień po moich urodzinach :)
Czekam, czekam i nie mogę się doczekać. Oby nei przesunęli premiery. Nie mogę sie doczekac tego filmu. Uwielbiam wersję z Jessicą Biel. Niesamowity klimat, świetnie zagrany(bardzo realistyczny strach głównych bohaterów). Mam nadzieję, że ta część będzie jeszcze bardziej krwawa od poprzedniej. Czekam razem z wami :)
No ja nie wiem okaże sie w polsce jak puszczą ten film jak będzie od 18 lat to będzie coś, bo jeśli tak to będzie dużo takich scen co ludziom będzie sie chciało rzygać i nie tylko ale i nawet przestraszyc ja tylko sie nie moge doczekac aż go oglądne w full wersi i z pięknym obrazem.