Film żałosny po całości.Jak by to była komedia to dałbym 3.Dawno nie widziałem takiego gniota jak ta część i na siłę dotrwałem do końca.
Mam podobne odczucia.
Irytujących momentów w filmie jest na pęczki, np wymachujący piłą grubas (zanim zaczyna biec musi postać chwilę i pomachać piłą w górze), żenujące dialogi (dziadzio od grilla szczególnie) jakaś enklawa mordu nie wiadomo gdzie (siedziba zabujców) no i przede wszystkim durnowata do granic możliwości główna bohaterka która zamiast walczyć o życie ciągle pcha się świrom pod nogi, albo jeszcze lepiej, siedzi i drze ryja przez 3 minuty.
Bardzo rzadko daje 1, bo zawsze staram się jednak szukać pozytywów, ale tym razem mimo usilnych prób:
1/10
Scenariusz tego filmu musiało pisac dziecko,zaraz po tym jak nauczyło sie ślaczków w przedszkolu.Tragedia.
Przeczytałm,że jestes kolekcjonerem oryginalnych filmów,jesli to prawda,to przyjmij moje zaproszenie-z przyjemnoscia od czasu do czasu porozmawiałbym z toba o wydaniach danych filmów.Ja jestem uzalezniony od kupowania płyt z filmami;)I w razie potrzeby mam dostep do sprowadzenia płyt ze Stanów Zjednoczonych.