Teksańska masakra piłą mechaniczną 2

The Texas Chainsaw Massacre 2
1986
5,1 7,3 tys. ocen
5,1 10 1 7273
5,3 10 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną 2
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną 2

Moja opinia

ocenił(a) film na 4

Przed chwilka skonczylem ogladac "Teksańska masakra piłą mechaniczną 2".
Film jak na horror troche straszny wiecej dominowalo w nim watkow z innych ketegori filmowych takich jak taniec, humor. Zabardzo to mi sie nie podobal wystepowaly w nim glupawe teksty i sceny dla przyklady glupich tekstow to jednym z nich jest mowa szeryfa gdy wpada do tej "jaskini"(dom kanibali) wtedy zaczynaja sie jego glupie teksty typu "zniszcze was" i jak to heroicznie mowil... Lub koniec gdy reporterka tanczyla jak dzikus (bez komentarza, ale nie wiem czy ktos zauwazyl pod koniec filmu, gdy jeszcze tanczyla w jaskini wstawala ta babcia ^^). Z humoru to moze byc to jak w radiu napadajac na reporterke odciol jeden drugiemy kawalek skury i widac bylo blaszke, lub tekst typu: -Lg co oni ci zrobili (przeciez ona widziala ukryla sie za beczka, ale zagladal i widziala co on mu robil). Z filmu gdyby sie postarano mozna bylo by zrobic bardzo dobra parodie np z takim tekstem
-Lg co oni Ci zrobili
-Nie widzisz?
-Glupia jestes czy co?
Chcac nie chcac moja ocena to 4 film ani zly ani dobry.

ocenił(a) film na 3
Aptis

Tyle tylko, że tekst, o którym mówisz powinno się umieścić we właściwym kontekście. Należy to interpretować raczej jako wyraz przerażenia połączonego z litością, w stylu - "jak mogli zrobić ci coś tak strasznego"; a więc typowe pytanie retoryczne, nie natomiast jako konkretne pytanie skierowane do konkretnej osoby w celu uzyskania informacji :).