pewnie zaraz mnie zbluzgacie ale mnie sie wogole nie podobało. ogladałem to ze znajomymi i oni sa podobnego zdania ze bardziej to smieszne niz straszne. sorka ale mnie to nie kreci
film to kultowy, kiedy sie ukazal sporo namieszal w horrorowym swiatku, ale niestety nie przetrwal proby czasu, dzisiaj oglada sie to to niczym stare filmy żan kloda wan dama z wyrazem politowania na twarzy, zero klimatu, zero strachu - dzisiaj duzo lepszy jest remake - co ja mowie lepszy, remake jest po prostu dobry, a dziadziusia mozna odstawic na polke w muzeum gdzie jego miejsce....no ale 2? nawet ja bym tak niskiej noty nie wystawil ;)
nie zgodzę się z wami. film mi bardzo się podobał, bardziej obrzydzał ale straszyć też straszył. miałem zwaloną wersję z neta więc musiałem sobie dać radę. a co do rimejku to on ma za bardzo klimat na te czasy, taki typowy slasher dla nastolatków.
ja wystawiłem TCM 9/10
"sorka ale mnie to nie kreci"
to następnym razem nie oglądaj wogóle niż masz wystawiać słabą ocenę filmowi grozy, który wszyscy doceniają, ale jeżeli już będziesz musiał "z kolegami" oglądać, to go nie oceniaj.
ot moja uwaga. pozdro
ależ oczywiście że masz. najlepiej do tych filmów, które "Cię kręcą", a TCM to tych filmów nie należy, prawda?
Do lotany i enjoya większośc ten film uwarza za kultowy dlatego bo był jednym z pierwszych tego typu horrorów ,i za sam fakt zasługuje na conajmniej 8/10, oglądałem większośc filmów kultowych róznych gatunków i jeszcze na żadnym filmie który jest uwarzany przez krytyków i widzów za ciekawy orginalny nie zawiodłem się .A jak ktoś mi mówi że dlaniego remake jest lepszy od orginału jest dla mnie samobójcą filmowym.A pozatym horrory powinno oglądać się w samotności wtedy możemy dopiero odzczuć ten gatunek filmu. Nie bronie tego filmu bo uwarzam że ocena jaką ten film ma na tym portalu mówi sama za siebie .Większośc urztkowników jest zdania że jest to jeden z lepszych filmów tego gatunku . Szanuje wasze zdanie.