Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29834
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

jak to jest horror to jestem dziewczynka.
film poraszka (jakich wiecej)
film o niczym itd.

użytkownik usunięty
Prot_2

Hmm, to w takim razie napisz co jest wedlug Ciebie horrorem. Apropos.. poraŻka, nie poraszka ;)

Prot_2

Nie lubię głupich "dziewczyn" :] pozdrawiam ludzi bez umysłów

użytkownik usunięty
Prot_2

Co ty, głupi jakiś jesteś, czy tylko udajesz? Jeśli to nie jest horror, to właśnie odcieli ci wacusia...dziewczynko.

użytkownik usunięty
Prot_2

wlasnie zajebisty film nie moja wina ze lubisz ARGENTYNSKIE SERIALE jakas jestes nienormalna co ty bys chciala jeszcze!nastepnym razem kup sobie bilet do TUNELU STRACHOW i sama kogos wystrasz swoim wygladem

użytkownik usunięty
Prot_2

CO ty robiles(as)w kinie chyba drapales sie po odbycie skoro nie zauwazyles ze to ZAJEBISTY horror i nie swiruj ze o niczym bo o takim SWIRZE jak ty tylko ze ten na filmie lata z pila a ty pewno z golym fallusem

ocenił(a) film na 10
Prot_2

do domu !!!!! to może Titanic jest filmem ????

użytkownik usunięty
Prot_2

Zgadzam się z tobą. Film jest "przekrzyczany", żałosny, nudny, brak w nim jakiegokolwiek sensu i logiki. Dziwię się tym, którzy widzą w nim coś szczególnego. Chciałabym znaleźć coś dobrego w tym filmie, ale naprawdę nie ma takiej rzeczy. Może tylko to, że jest w miarę krótki, więc oglądając go nie straciłam zbyt wiele czasu.

heh nie widziałam tego filmu, ale wydaje mi się, że niezależnie od wszystkiego Titanic jest filmem..........(co nie znaczy, ze mi się on podobał)

użytkownik usunięty

Dokładnie!
Strata czasu.
.
.
.
.
.
.
.
.

Logujcie się albo Wam piłą łeb obetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Prot_2

qwa losiu jakbys nie wiedzial ten film powstal 30 lat temu, wtedy to byl szok