jak to jest horror to jestem dziewczynka.
film poraszka (jakich wiecej)
film o niczym itd.
Hmm, to w takim razie napisz co jest wedlug Ciebie horrorem. Apropos.. poraŻka, nie poraszka ;)
Co ty, głupi jakiś jesteś, czy tylko udajesz? Jeśli to nie jest horror, to właśnie odcieli ci wacusia...dziewczynko.
wlasnie zajebisty film nie moja wina ze lubisz ARGENTYNSKIE SERIALE jakas jestes nienormalna co ty bys chciala jeszcze!nastepnym razem kup sobie bilet do TUNELU STRACHOW i sama kogos wystrasz swoim wygladem
CO ty robiles(as)w kinie chyba drapales sie po odbycie skoro nie zauwazyles ze to ZAJEBISTY horror i nie swiruj ze o niczym bo o takim SWIRZE jak ty tylko ze ten na filmie lata z pila a ty pewno z golym fallusem
Zgadzam się z tobą. Film jest "przekrzyczany", żałosny, nudny, brak w nim jakiegokolwiek sensu i logiki. Dziwię się tym, którzy widzą w nim coś szczególnego. Chciałabym znaleźć coś dobrego w tym filmie, ale naprawdę nie ma takiej rzeczy. Może tylko to, że jest w miarę krótki, więc oglądając go nie straciłam zbyt wiele czasu.
heh nie widziałam tego filmu, ale wydaje mi się, że niezależnie od wszystkiego Titanic jest filmem..........(co nie znaczy, ze mi się on podobał)