Naprawde jeden z najlepszych horrorów i kina Gore wszechczasów to on stoi w jednej czołówce ze słynnym Hallowen Carpentera i Piątkiem 13 nastego S Cunninghama:)poprostu klasyka polecam kazdemu fanowi kina gore i nie tylko:)warte obejrzenia naprawde warte
hehe no staroc bo staroc ale skoro nic w tym filmie nie widzisz to znaczy ze raczej nie jestes amatorem kina grozy skoro napewno w starej teksańskiej masakrze nic niewidzisz a podniecasz sie napewno nowa wersja albo jakomś szmirom typu "Egzorcysta Poczatek" albo jakoms innom uwczesną produkcją typu blade 3 w ktorej nie liczy sie groza czy fabuła liczy sie tylko to zeby ładnie wygladało i straszylo niby wspanialymi efektami specjalnymi a te stare kalsyki takie jak Teksanska Masakra,Halloween,Piatek 13nastego,Noc Żywych trópów czy Hellraiser beda dalej straszyc ze wzgledu na sama w nich zawartą atmosfere i klimat do tego dochodzi jeszce pomyslowoc i co najlepsze calkwity brak efektow specjalnych tam jest fabuła i groza nie to co teraz brak fabuly a efektow za duzo:):)wiec rozumiem dla ciebie moze to byc staroc:)okej tylko to mnie smieszy po co sie podejmujesz tematu jak w nim nie jestes:)dla ceibie apewno klasykiem są qrde gumisie albo no nie wiem słoneczny patrol hehe:)a po za tym widziales Klasyk czegokolwiek ktory nie byl by starociem??? to wlasnie ze wzgledu na swoj wiek i czasy w ktorych ten film byl robiony jest moim zdaniem klasykiem....moze najpierw go obejrzyj zanim oceniasz ?????a jak nie lubisz horrorow to nie podejmuj tematu:):)bo Ty napewno drogi przyjacielu to rajcujsze sie teraz nie wiem moze "the Grudge"hehe i mi zaraz poweisz ze ten film to klasyk:P:)heh czekam z niecierpliwoscia na twoje zdanie:)podyskutowal bym jeszce:)a tym czasem ukłon w twoją strone:P