Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29827
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Myślałem że bedzie to cos lepszego.Miałem zamiar obejrzeć wszystkie cześci ale po tym co zobaczyłem to sobie odpuszcze.Jak dla mnie ocena tylko 5/10

ocenił(a) film na 10
BIGOS

A jak dla mnie 10/10, podaj argumenty to ja podam swoje... a tak właściwie podam je i bez tego: świetny, surowy klimat, doskanały gunnar hansen w roli leatherface'a, doskonała ścieżka dźwiękowa (chodź uboga), niezby krwawe, ale realistyczne mordy, kompozycje z ludzkich zwłok na początku filmu, kapitalne sceny kolacji i finału, taniec leatherrface'a pod koniec filmu. Rozumiem, ty tego nie zauważyłeś... ślabą kopią dysponowałeś i ci to umknęło...

ocenił(a) film na 1
BIGOS

Jako horrror jedynka pada - remake'i są o niebo lepsze - zalicz oba - bo naprawdę warto !!!

RogerVerbalKint

Ale tylko dla kogoś kto za film wszechczasów wybiera sobie Forresta - kogoś o zaniżonym IQ. :P

ocenił(a) film na 1
grzegorz_cholewa

Forrest podobnie jak Godfather czy Alien po prostu jest filmem wszechczasów w przeciwieństwie do szmiry o debilu, który tańczy z piłą na tle zachodzącego słońca i ma tatusia wampira...

RogerVerbalKint

Nie tylko mało widziałeś ale i niewiele byś z innych zrozumiał. Co mnie nie dziwi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
RogerVerbalKint

Wpis zablokowany za niezgodność z regulaminem....

ocenił(a) film na 1
RogerVerbalKint

Wpis zablokowany...

ocenił(a) film na 10
RogerVerbalKint

Mózg sobie odblokuj.

ocenił(a) film na 1
jeti

OOOO jeti ...jak się cieszę...