Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29834
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Telewizja

użytkownik usunięty

Szanowni użytkownicy...Czy nie uważacie aby ten film został wyemitowany w tv...Przecież było w tv już tyle klasyków a ja mam 12 lat i jeszcze nie widziałem go w telewizji=)...Co o tym sądzicie

POZDRAWIAM

Sądzę, że jak masz 12 lat to przemyśl pomysł obejrzenia tego filmu.

użytkownik usunięty
Backslider

Mogłbyś jaśniej napisać:P:P Dzięki bardzo z góry...

użytkownik usunięty

sorki teraz zajarzyłem:P:P...a czemu miałbym tego nie oglądać...horror to moje życie...jak nie obejrze horroru to mam dzionek zawalony:P:P...Pzdr

Sorki ale mozesz się ocenic obiektywnie?? Ty masz dopiero 12 lat a dowalasz stwierdzeniami typu "horror to moje życie", "jak nie obejrze horroru to mam dzionek zawalony"!! Musze stwierdzic ze dzieci takie jak ty ogladaja kretynskie horrory gdzie leja sie litry krwi albo debilne komedie typu "American pie" bo tylko takie potrafia zrozumiec. Smutna prawda;(! Zobacz co zrobiły z Toba te horrory;D! Sens wypowiedzi zajarzyłeś dopiero nastepnego dnia(hahahaha)! Co do puszczenia filmu w tv to wydaje mi sie ze bedziesz musial obejsc sie smakiem bo zadna telewizja nie zaryzykuje puszczenia tak krwawego horroru ze wzgladu na wysokie kary(pani Kruk czuwa)!!!!! 3m sie:P:P

użytkownik usunięty
mmw15

Tak zabardzo to ne miałem tak to powiedzenia...poprostu nie wiedzialem co powiedzieć...no cóż horrory ogladam od kiedy mialem 3latka:P:Pa pierwszym moim horrorem byla laleczka chucky jak pamietam:P:Pno cóż może z drugiej strony masz racje,że nie puszczą tak krwawego horroru:P:P...ale powinni jakiś klasyk puścić...i pokazać ludziom na czym polega horror a ne jak te nowoczesne szajstwa takie jak np."Hostel" czy polski horror"Legenda"(jak ty uważasz mnie za maniaka takich nowoczesnych horrorów)...Pozdrawiam i życze miłego dnia:)

ocenił(a) film na 8

"ogladaja kretynskie horrory gdzie leja sie litry krwi"

"zadna telewizja nie zaryzykuje puszczenia tak krwawego horroru ze wzgladu na wysokie kary"

Coooo? TCM kretyńskie? W TCM leją się litry krwi???? Żarty se robisz koleś? Z choinki się urwałeś???

ocenił(a) film na 10
slasherfan

Nie, urwał się chyba z walnego zgromadzenia kretynów. Najwyraźniej nie oglądał.

A do dzieciaka nie macie się o co czepiać. Skoro lubi tego typu filmy, to dlaczego nie?

TCM jest dziełem które powinien zobaczyć, a komentarze w stylu, że horrory to same głupie i płytkie filmy, są idiotyczne, bo ja też mogę napisać, że komedie to rozrywka dla śmieszków i matołów, a filmy akcji w stylu przygód agenta 007 to zero realizmu i bezsensowna napieprzanka, a pomimo wszystko tego nie lubię, Każdemu co kto lubi.

ocenił(a) film na 10
dux

zgadzam sie w 100% z duxem !!
Jak lubi horrory , to niech oglada jak najwiecej , przeciez jest wiekowo prawie jak ja ( tylko 2 lata roznicy :P )
TCM 74 to razem z The Beyond moje najukochansze horrory ( oczywiscie Omen czy Koszmar z ulicy Wiazow tez tak samo kocham :-) )
Klasyk jakich malo , dla mnie 11/10

Ed musze cie zmartwic , ale znam takiego kolesia z neta , ktory ma jakies 26 lat i jego ulubionym horrorem jest wlasnie stara dobra masakra , i powiedzial mi ,ze jedynki nigdy nie puscili w tv , a szkoda bo wole to ogladac niz jakies badziewia typu Resident evil . Leciala TCM 2 , TCM 3 i remake na Canal + , a TVP 1 TVN czy Polsat - milcza
trzeba wyslac do nich meila z prosba o puszczenie tego filmu :-)

Pzdr. dla horror-maniakow !!