Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29845
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Bez zmian.Obraz się zacina!!!Obejrzałem ok.5min.i dałem sobie spokój,bo krew by mnie chyba zalała.Na szczęście dużo za niego nie zapłaciłem (ok.20,00zł.).

ocenił(a) film na 6
pablo75

U mnie, cholera, to samo, zupełnie jakby obraz był w lekkim slow-motion, a dźwięk też bez synchronu, mimo to obejrzałem do końca i... czar z dzieciństwa prysł. Ten film jest zbyt wiarygodny, zbyt drastyczny i zbyt krzykliwy. Oglądanie go było dla mnie traumą i chyba poszukam chętnego na jego zakup:/

Thommy

Odwalili lipę i jeszcze tu chyba sami wypisują że poprawili wydanie. A jak w ogóle poznać czy ma się poprawione czy nie ? Ja ich mam już gdzieś za takie podejście do sprawy, czy nie ma tam w ogóle testerów płyt ? Wybraliby jedną z partii sprawdzili czy dobra jest czy nie i wywalili całą partię a nie puszczali w obieg. Nie mam zamiaru takim nabijać dwa razy kapusty do kieszeni.

ocenił(a) film na 10
Jordan66

A ja wczoraj zaryzykowałem i kupiłem film w Poznańskim Saturnie, i obraz się NIE ZACINA. Jest bez zarzutu.

pablo75

Obraz się nie zacina tylko brak mu płynności. Ja osobiście ubolewam, że w polskim wydaniu zabrakło tłumaczonych komentarzy.

bartas28

Czy dodatki posiadają polskie napisy? bardzo proszę o szybką odpowiedź