Bez zmian.Obraz się zacina!!!Obejrzałem ok.5min.i dałem sobie spokój,bo krew by mnie chyba zalała.Na szczęście dużo za niego nie zapłaciłem (ok.20,00zł.).
U mnie, cholera, to samo, zupełnie jakby obraz był w lekkim slow-motion, a dźwięk też bez synchronu, mimo to obejrzałem do końca i... czar z dzieciństwa prysł. Ten film jest zbyt wiarygodny, zbyt drastyczny i zbyt krzykliwy. Oglądanie go było dla mnie traumą i chyba poszukam chętnego na jego zakup:/
Odwalili lipę i jeszcze tu chyba sami wypisują że poprawili wydanie. A jak w ogóle poznać czy ma się poprawione czy nie ? Ja ich mam już gdzieś za takie podejście do sprawy, czy nie ma tam w ogóle testerów płyt ? Wybraliby jedną z partii sprawdzili czy dobra jest czy nie i wywalili całą partię a nie puszczali w obieg. Nie mam zamiaru takim nabijać dwa razy kapusty do kieszeni.
A ja wczoraj zaryzykowałem i kupiłem film w Poznańskim Saturnie, i obraz się NIE ZACINA. Jest bez zarzutu.
Obraz się nie zacina tylko brak mu płynności. Ja osobiście ubolewam, że w polskim wydaniu zabrakło tłumaczonych komentarzy.