Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29845
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Jak w temacie, mam do sprzedania używaną kasetę vhs "Teksańska masakra piłą mechaniczną" Hoopera, tyle, że jest to wersja bez polskich napisów i lektora. Język oryginalny. Wersja uncut. Kupiłam na allegro jakiś czas temu, ale później dostałam na dvd, więc w sumie, już nie potrzebuję.
Cena 20 złotych. Jakby ktoś był chętny, niech napisze:
salus_in_platone@o2.pl

ocenił(a) film na 10
salus_in_platone

Już nieaktualne :)
Znalazł się chętny.

salus_in_platone

nawet się nie przyznawaj ze masz czy tam miłaś hahahah :D Żenua xD

ocenił(a) film na 10
kubelek0908

Nie widzę nic żenującego w "Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną" Hoopera. Ale czekam na bardziej konkretne argumenty, niż dziecinne "żenua".

ocenił(a) film na 10
salus_in_platone

Oj, żebyś się nie przeliczyła...
"żenua" i koniec. Nie oczekuj niczego ponad od takiej persony

_suspect_

ten film jest kiczowty i tyle. plakac czy sie smiac ogladajac ten gniot???

użytkownik usunięty
kubelek0908

może na początek naucz się angielskiego, a po drugie jeśli oceniasz "TCM" na 1 a "Wiem kto mnie zabił" na 4 - wybacz, ale szkoda nam czasu na ciebie.

to co oceniam to moja sprawa, a ten stary gniot TCM jest totalnym dnem :| ale widze że ty jesteś miłośnikiem bajek, tyle ich widziales <lol> więc może wróć do nich ;) pozdro ;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kubelek0908

ssij chuja........................................

użytkownik usunięty
kubelek0908

szkoda mi czasu i nerwów na ciebie

Na kogo

użytkownik usunięty
jedrol8

na tego kubla.

użytkownik usunięty
kubelek0908

drogi kubelku, ciebie zachęcam do zostawienia klasyków horroru w spokoju i przerzucenie się na animacje - relaksują, bawią i nie będziesz musiał wysilać przy nich mózgu. raj dla ciebie, nieprawdaż?

kubeł pewnie miał taki przypadek, że jak oglądał ten film, to się go bał pewnie panicznie, a jak go nie oglądał to zgrywał na forum kogoś, że co to nie on i w ogóle... już drugi raz mówię, chciałbym widzieć go w roli tej Sally, ale ze zmienionym trochę planem, aby nie udało się jej uciec :D:D:D