Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29827
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Mam pytanie odnośnie końcówki filmu. Chodzi tu o ten moment jak dziewczyna wsiada na furgonetkę i odjeżdża - nie macie wrażenia że jest to samochód tego kolesia ze stacji benzynowej?

zacharry_lue

Jest to inny samochód

ocenił(a) film na 10
AdrianV2

właśnie ja co do tg nie byłem pewien,ale skoro taki mówisz

zacharry_lue

Sprawdziłem to z ciekawości i i samochód tego starca miał dwa koguty na dachu i jakąś czerwoną skrzynkę na boku, ten z końcowych scen filmu tego nie miał, poza tym samochód starca był blado niebieski a ten na końcu filmu był raczej ciemno niebieski.

ocenił(a) film na 10
AdrianV2

a no tak ;) ale strasznie podobny był i człowiek w końcu nie wiedział czy dziunia się uratowała czy nie

zacharry_lue

W sumie dobre by to było jakby się okazało że z powrotem wsiadła do samochodu tego gościa :D

ocenił(a) film na 10
AdrianV2

ja tam jej kibicowałem. troche histeryczna była fakt, ale nie wykluczone że w takiej syt tez bym się zachowywał jak nienormalny :D

zacharry_lue

Też chciałem żeby uciekła, aczkolwiek taki zwrot akcji byłby całkiem dobry. Szkoda mi natomiast było jak nie udało się uciec tej pannie w wersji z 2006r, dorwał ją właśnie na końcu w samochodzie.

ocenił(a) film na 10
AdrianV2

wersje z 2006 oglądałem do połowy i zdradziłeś mi zakończenie, ale nie mam żalu xD

zacharry_lue

Tak się właśnie zastanawiałem czy pisać to czy i ostatecznie założyłem że jednak widziałeś wersji z 2006r. No cóż, jakoś będziesz musiał z tym żyć. :)

ocenił(a) film na 10
AdrianV2

no widzisz ;)