Gość siedzi w Budce telefonicznej i rozmawia co w tym ciekawego ??
Buahahahah.... spadlem z krzesla. Idz lepiej gumisie poogladaj, duzo ciekawsze :\.
Wiesz co? Chyba zapomniales ze filmy nie tylko sie oglada. Trzeba je też rozumieć
zgadzam sie. film bardzo przecietny. sztuczne zachowania, naciagane teksty i w ogole wydawal mi sie malo interesujacy.
To Ty chyba nie widziales najgorszego filmu! Jak Ci nie wstyd pisac tak o filmie ktory wprowadzil tak innowacyjny styl. Film jest krotki - to fakt. Ale to jedyny minus tego filmu. Reszta filmu napchana jest plusami...
Polecam wszystkim co nie ogladali tego filmu. Jest na prawde inny niz wszystkie...
według mnie to jest bardzo dobry film. Super gra Farella, świetny scenariusz. (a z tymi Gumisiami to chba macie rację)
Kurka - zajebisty tekscior!!!
A swoja drogą to film super, po prostu
...................no comments do tego czegoś, co się śmie nazywać człowiekiem....
Niechce być iegrzeczny ale kolego a. jestes zdrowo jebniety ?? to żę film dzieje sie w jednym miejscu to oznacza że film jest lipny ?? Takie komentarze są najbardziej intelginetne :( ash brak mi słow na określenie twojej bardzo intersujacej, ambitnej osobowosci :]
Czlowieku, czy nie wiesz filmy nie służą tylko bezmyślnemu wgapianiu się w ekran? Jak ktoś już tu napisał trzeba je zrozumieć...
Acha.. i przy okazji.. Niektórzy z was piszą tu takie głupoty, że szkoda wogóle czytać...
....no nie moge......
czy tak świetny film, z genialną wprost obsadą, który od początku do samego końca trzyma w niesamowitym napięciu może w ogóle nie być ciekawy? nie ma szans :)
uznam cie za fana kreskówek ( ah te gumisie :) a takim wybacza sie różne odchyły :D
no chyba że po prostu takie filmy nie w twoim guście to no problem, ale następnym razem postaraj sie o porządnego i argumentującego posta
pozdrófcia :D
hehe....co w tym ciekawego? No właśnie to, że akcja dzieje się w jednym miejscu, a widz poci się razem z Colinem - dla mnie film jest zajebisty i polecam wszystkim - może rzeczywiście jest "ciut" krótki, ale przynajmniej nienaciągany.
Pozdro
Z pewnością Twoje rozmowy przez telefon są bardziej emocjonujące, nikt w to nie wątpi, ale niestety nie nakręciłeś filmu na ich podstawie, więc musimy sie zadowolić "Telefonem"...
Racja, nic ciekawego. Nie ma to jak posuwanie ciasta albo sikanie do butelek [vide ulubione filmy A.Kubicki1983].
BTW Jezeli ktos nie wyczol ironi to chcialem powiedzec ze mi "Telefon" podobal sie i uwazam go za film godny obejrzenia. :)
Widze ze Gumisie wymiatają :D:D ale na serio to film naprawde super i widze ze ma wielu zwolenników!! Ale i tez sie wróg trafi!!l
Yo!!! Jestesciue zdrowo zryci. jak komus sie jakis film nie podoba to zaraz mu wszyscy jadą. Ja uważam ze film ten jest przynudawy trochę i piszcie se co chcecie , a Gumisie sa spoko
o kurcze....widze mamy trudniejszy przypadek (kubicki czy jak mu tam;)) .. czowieku ja przypuszczam ze poprostu nie oglądałeś tego filmu... hahaha rozmawia sobie prze telefon...lool...nie mogles tego ogladac!!!!! ten film trzyma mnie w napieciu za kazdym razem jak go ogladne... i dopisuje sie do tego, że film trzba zrozumiec!! a najpierw go oglądnąć !!
wy wszyscy macie nieźle namieszane
koleś chciał was sprowokować i tyle
chyba mamusia go nie kocha
ale dzięki wam, udało mu się to :)