PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=422895}

Templariusze. Miłość i krew

Arn: Tempelriddaren
2007
6,7 24 tys. ocen
6,7 10 1 24352
3,5 2 krytyków
Templariusze. Miłość i krew
powrót do forum filmu Templariusze. Miłość i krew

czesc,
prosiłbym o wyjaśnienie. Czytalem, ze istnieja 2 części tego filmu oraz trzecia tzn milosc i krew. Z tego co zrozumialem pierwsza czesc to Arn Templariusz, druga Arn na krancu drogi. Niestety nigdzie nie mgoe znaleźć tej pierwszej części do obejrzenia (zawsze przekierowuje mnie do milosc i krew). Czy ktoś wie, gdzie mogę obejrzeć ta pierwsza czesc?

Drugie pytanie: Proszę o podanie nazw odcinkow serialu o Arnie i pytanie, czy pierwsze były dwie części filmu czy odcinki serialowe - bo nie mogę ogarnąć tego dlaczego wogole był serial i filmy o Arnie

ocenił(a) film na 10
Robert_filmy

Są dwa filmy które trwają łącznie około 6 godzin (nie pamiętam dokładnie).Templariusze. Miłość i krew t ohydny lepiszcz tych dwóch filmów. W Polsce połączyli te dwa filmy okroili i puścili sęk w tym że ten film trwa tylko 2 godziny a nie 6. Co więcej nie da się obejrzeć tych filmów w orginale no chyba że w oryginalnym języku. Na szczęście ktoś pomyślał i połączył te dwa filmy i zrobił serial po prostu dwa filmy pocięte na 6 odcinków. Więc masz odpowiedź. A co więcej nie oglądaj tego parszywego lepiszcza tylko serial bo to oryginalne dwa filmy.

xlandia1

dzieki za odpowiedz - szczerze to obejrzalem wszystko. W filmie Milosc i krew niestety obcieto wiekszosc faktow.

ocenił(a) film na 10
Robert_filmy

Nie tylko obcięta ale i pomieszano chronologicznie.

xlandia1

znasz podobne filmy/seriale w tym klimacie? Ogolnie niekoniecznie o wyprawach krzyżowych, ale o bliskim wschodzie tez tytuly mile widziane :)

ocenił(a) film na 10
Robert_filmy

O templariuszach znam tylko jeszcze Królestwo niebieskie