Nie czaję o co chodzi tym którzy uważają że to gniot? Film jest dobry, jak wszystko inne w życiu zawsze mógłby być lepszy ale jest... dobry. Zapalili się do dwójki i ciągle żyją w tamtym czasie. Technika się zmienia, efekty kinowe się zmieniają a oni ciągle tylko blaszak i stary blaszak. Ja wiem o co wam chodzi. Mi właśnie w tej części najbardziej podobała się końcówka właśnie i to jak powstawała sztuczna inteligencja, jak szybko ewoluowała właśnie... Ten zły właśnie też był fajny, bo w tym kierunku idzie postęp technologiczny, w kierunku nano robotów które tak właśnie będą mogły się organizować a nie w kierunku jakieś blachy na stawach pneumatycznych. A jakby nie było Terminatory to dziedzina S-F i trzeba iść z trendami w nauce a nie się cofać. Mam nadzieję że 6 pójdzie dalej w tym kierunku i poświęci sporo uwagi superinteligencji skynetu bo to nie dość ze jest problem jak najbardziej na czasie to zwyczajnie w świecie jest to po prostu ciekawe. Oczywiście nie mogę skłamać i powiedzieć ze II część Terminatora była słaba, bo była bardzo dobra, ale 5 wcale nie była taka zła jak co poniektórzy próbują tu insynuować. Mi tam 5 się podobała.