Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147731
4,9 32 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Ciekawy.

ocenił(a) film na 5

Uważam, że film jest bardzo udany. oczywiscie nie dorownuje poprzednim częściom klimatom (mówie o 1 i 2, ktorych jestem fanem), ale nawet nie spodziewałem sie czegos innego niz rozzpierduchy :P aczkolwiek tej akcji nie było wcale tak dużo, ale generlnie podobały mi się pewne powiązana z tymi częściami, np "i'll be back", ta piosenka ktora puscił jak chciał zwabić mototerminatora, to nie przypadkiem you could be mine gunsow z soundtracka T2 ? :>, albo juz w skynecie, john ładuje naboje wali w temrinatora, az w koncu do niego podchodzi niczym sarah w t2 w hucie z t 1000, odrzucenie granatnika w sina dal, winda (teksty w stlu, nie zostawiaj mnie itp), "choć ze mną jeśli chcesz żyć", brakowało tylko Hasta la vista w momencie jak zamroził (a raczej unieruchomił) temrinatora, no i podrobiony szwarceneger ktory wyglądał niczym z t1 jak był młody xDD, rozbawiło mnie :P polecam ogólnie film,

ocenił(a) film na 8
futrzaq6

Wszyscy klęli na McG a wyszedł mu porządny film. Ja najbardziej jestem wdzięczny że jest normalny montaż a wybuchy to wybuchy a nie jakieś CGI.

tom_1984

istotnie McG zrobił niezły film. naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył, ale niestety to nie oznacza, że film jest dobry. tylko 6/10. szczegóły i dlaczego tak, a nie inaczej u mnie na blogu