TV PULS staje się wiodącą stacją filmową w Polsce. W Niedziele Diango !!
I w cholerę reklam. 50min filmu, 30min reklam (w dwóch rzutach). A to jeszcze nie połowa filmu. Nie polecam oglądania "Django" w odcinkach. A już na pewno tym, którzy go jeszcze nie oglądali.
Niech mi ktoś powie, że Puls nie przesadza. C h ... i tyle.
W 15 min to bym wziął prysznic, zrobił kolację i jeszcze kupił coś na allegro :).
Są "niszową" stacją a puszczają najnowsze produkcje a ty bredzisz, ze dają za dużo reklam?
TO POCZEKAJ, ze 2 LATA jak TVN da... albo 4 jak DA TVP.
Po 20 czy 25 minutach filmu rzucać 15 minut reklam, to chyba przesada. 15 minut, bo zmierzyłem czas. Wiadomo, że muszą zarabiać, ale takie długie bloki wytrącają mnie z oglądania.
Jest nawet gorzej bo... "pierwsze reklamy" dają, gdzieś, po 13-15 minutach filmu. Co jest ciekawe bo ponoć wolno dawać dopiero po 20.... Widocznie coś się zmeiniło ale... Wyobraź sobie jak ciężkie pieniądze oni płacą za te filmy i przy okazji pewnie ciężko kosztują reklamy.
To stacja prywatna, nie dostaje kasy, "za frajer" jak publiczna.
Ale zgadzam się, że film 2h, z reklamami ma 3 i to... żadne ogladanie.
Nie wiem ile się płaci za emisję filmu, ale za 20-to letniego "Terminatora 2" majątku chyba nie płacą :). Cóż, musimy z tym żyć, choć czasem warto wyrazić swoją opinię, żeby stacja o tym wiedziała. Tak też zrobiłem w swoim mailu do nich :).
"ale za 20-to letniego "Terminatora 2" "
A pamiętasz kiedy ostatnio był T2 w darmowej telewizji? Lata temu (kiedy to puszczali go nawet często).
To sugeruje, że jednak musi sporo kosztować (patrz, że T3 jest puszczany dosyć "regularnie").
Nawet ładne HD zrobili - obraz jak żyleta. Szkoda tylko tłumaczenia i niezbyt nadającego się do takich filmów lektora.
daleko było do dobrego obrazu... co do reklam, tak to już jest. Ja jednak wolę dobry film nawet z 15 minutowymi reklamami niż 60 min Plebani albo ojca mateusza. I nie zapomnijcie że ten syf dla tvp jest robiony z publicznych pieniędzy.....Dzisiejsza premiera Django kładzie na łopatki wszystke telewizje. Jeszcze tylko obraz mogliby poprawić w naziemnej tv
Nie wiem, u mnie był dobry obraz jeszcze lepszy niż na DVD.
Reklam tak dużo nie było, to nie Polsat - jeden blok miał 9 minut a film skończył się 20 minut przed czasem podanym w programie - tak więc źle nie jest. Oby to był krok w stronę złamania monopolu tvn i polsatu.
Ja własnie ogladam ten film na Pulsie w HD całkiem ładny obraz. Ja robie tak, gdyz posiadam dekoder PVR. jak jest reklama robie pauzę i ide robić co tam chce np wychodze z psem. Przychodzę i juz ogladam caly film, reklamy przewijam na szybkosci. Nie wiem ile razy juz ogladałem ten film, nie wiem co ze mna jest ze nie moge sie oderwać, choć juz z 30 raz ogladam to dzieło. Jedyny film ktory obejrzałem tyle razy.
Puls HD pewnie robi różnicę niż Puls z naziemnej. W niedziele Batelship - Puls znów kładzie reżimowe telewizje na łopatki. Mam nadzieję że zaczną robić też wiadomości jak będą na takim poziomie jak oferta filmowa to RESPECT