Film mi się podobał, ale na jego temat rozpisywać mi się nie chce, natomiast jedna uwaga: czy
oni zatrzymali się w czasie? Po dwunastu dniach powinni mieć raczej mocny zarost na gębach, ja
po takim czasie mam brodę jak menel, a oni, szczególnie dowódce, idealnie przystrzyżone bródki.
Mieli czas żeby się ogolić? :D
też na to zwróciłam uwagę, jeszcze po 3 dniach to może bym przymrużyła na to oko ale po 12?? ten murzyn miał pięknie ogoloną główkę przez całe 12 dni hehe
Głowa jak głowa, po dwunastu dniach też mam dopiero ledwie widoczny mech, ale brode to powinien mieć już bardzo widoczną. :)
Po pierwsze to film ;) no ale też powinni na to zwrócić uwagę, może nikt nie powiedział produkcji o tak małym szczególe który widz wychwyci.
Po drugie nie każdy ma takie same geny czy cokolwiek odpowiedzialne za porost włosów. Przykład - niektóre kobiety muszę codziennie golić włosy na nogach a niektóre co 3-4 dni :P tak samo jest z facetami. Co do włosów na głowie - skoro jest całkowicie łysy bo np wypadły mu to one nie będą rosnąć ;)
hehe 12dni? a ogladales Mroczny Rycerz Powstaje? tam jest motyw, ze policjanci zostali uwiezieni w kanalach na dluuugo(bodajze 3 miesiace). Gdy ich uwolniono kazdy mial taki fryz jaki mial przed wejsciem do kanalow. i oczywiscie zadnego zarostu.
a wracajac do Terytorium wroga, mnie denerwuje jak ktos dostaje wpier*ol, turla sie w blocie, piasku, strzelaja do niego i obrywa. soedza dluuzszy czas odizolowany,ale gdy sie usmiechnie to zeby sa snieznobiale.
jakie 12 dni ludzie ogarnijcie oni tam chyba poleżeli 2-3 dni bo 12 dni trwala cała akcja .....