Dałem temu filmowi taką ocenę ponieważ mi się osobiście bardzo podobał, to jest moja ocena i nie jest dla mnie istotne co inni napiszą o tym filmie. Polecam film tym którzy lubią akcje sił specjalnych z namiastką wojny.
Podbijam. Ludzie piszą że mało w nim realizmu, chrzanić. Mi też się podobał i jestem zadowolony, że zajmuje już miejsce w moich obejrzanych filmach :) Szkoda Eliasa, dobry snajperzyna.
Ja też dałam 8. Realistyczny czy nie, bardzo mi się podobał.... Zresztą czy filmy gdzie sam jeden Bruce Willis czy inny zabija całe zastępy wrogów są bardziej realistyczne?!
Zgadzam się w stu procentach, przecież nie jest to film na faktach a fabularny. Dziwi mnie, że wielu szuka w nim realizmu i od razu skreśla. poza tym uważam, że większość nie powinna się na temat "takowego realizmu" wypowiadać, bo nie była nigdy w takiej sytuacji. Wydaje mi się, że często za dużo ludzie wymagają od tego typu filmów. Jednakże nie zbaczając z głównego tematu film mi się bardzo podał bez względu na realizm lub jego brak.