PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572635}

Terytorium wroga

Forces spéciales
2011
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18043
Terytorium wroga
powrót do forum filmu Terytorium wroga

Nieudolne połączenie ,,Rambo", ,,Niepokonani" i ,,Dowód życia". W sumie propagandowy bełkot o
nadludziach w mundurach.

ocenił(a) film na 8
bez_imienny

Jak to "nadludziach" tu zginęli prawie wszyscy członkowie oddziału a ocaleni nie mogli dalej iść bo byli ranni. A ja nie zauważyłem połączenia z tymi wyżej wymienionymi filmami. A w ogóle świetnie w tym filmie pokazano traktowanie kobiet przez talibów.

ocenił(a) film na 4
SZYZLO

...a oglądałeś te filmy, czy przespałeś się w kinie.

ocenił(a) film na 8
bez_imienny

mam wszystkie na DVD (nie chwaląc się) i nie przeczę że nie mogłoby się zdawać ci że są jak rambo. Ale talibowie to wieśniacy i i stają w tym filmie przeciw tytułowym (ang.) jednostkom specjalnym. Dobrze wyszkoleni, wyposażeni. Na pierwszy rzut oka masz rację ALE PO CO OGLĄDAĆ FILMY BEZ PRZYKŁADANIA WIĘKSZEJ UWAGI DO TAKICH RZECZY?!?!?

ocenił(a) film na 5
bez_imienny

powiemt ak pomysł na film dobry ale kamerowanie i pokazanie walki z 50 talibami a 6 chłopa wstaje bez osłony napierdzielaja do tlumu z ak47 i ani jeden pożadnie nie dostał .... w tym filmie są momenty rambo zgadzam się

ocenił(a) film na 7
Armirion

tez sie zgadzam. za bardzo immortal są... a szkoda, bo mogl byc fajny film

ocenił(a) film na 8
Armirion

film może ciut przerysowany - ale trzymający się sensu - mówili że zabierają 2x więcej amunicji i skakali z dużym ekwipunkiem... FILM REWELACJA

ocenił(a) film na 8
magik30

a co do przewagi, to jest właśnie siła komandosów - mały oddział - duża siła ognia i to ze dawali rade wiekszej grupie jaskiniowym bandytom jest całkiem realistyczne