Nieudolne połączenie ,,Rambo", ,,Niepokonani" i ,,Dowód życia". W sumie propagandowy bełkot o
nadludziach w mundurach.
Jak to "nadludziach" tu zginęli prawie wszyscy członkowie oddziału a ocaleni nie mogli dalej iść bo byli ranni. A ja nie zauważyłem połączenia z tymi wyżej wymienionymi filmami. A w ogóle świetnie w tym filmie pokazano traktowanie kobiet przez talibów.
mam wszystkie na DVD (nie chwaląc się) i nie przeczę że nie mogłoby się zdawać ci że są jak rambo. Ale talibowie to wieśniacy i i stają w tym filmie przeciw tytułowym (ang.) jednostkom specjalnym. Dobrze wyszkoleni, wyposażeni. Na pierwszy rzut oka masz rację ALE PO CO OGLĄDAĆ FILMY BEZ PRZYKŁADANIA WIĘKSZEJ UWAGI DO TAKICH RZECZY?!?!?
powiemt ak pomysł na film dobry ale kamerowanie i pokazanie walki z 50 talibami a 6 chłopa wstaje bez osłony napierdzielaja do tlumu z ak47 i ani jeden pożadnie nie dostał .... w tym filmie są momenty rambo zgadzam się
film może ciut przerysowany - ale trzymający się sensu - mówili że zabierają 2x więcej amunicji i skakali z dużym ekwipunkiem... FILM REWELACJA