Panowie którzy wystąpili w tym filmie mówiąc że kobietą w zwiasku zależy tylko na tym aby czerpać z niego zyski materialne mieli poprostu świętą racje ;-) a my meżczyzni niestety sie nabieramy na ich cwane sztuczki ale na pocieszenie moge napisać że napewno są jeszcze takie kobiety które nie liczą tylko i wyłacznie na jakieś drogie prezety i nie truja cały czas dupy no ale czeba sie sporo niestety na szukać by taką znalezć hehe
A teraz chciałbym coć napisać o Testosteronie i powiem tylko tyle że film jest poprostu bardzo dobry opowiada o prawdziwych realiachh ;-) jak to już napisałem i widać że reżyserem w nim był pan Andrzej Saramonowicz który jak dla mnie robi najlepsze filmy w IV RP
to nie trzeba szukac w discolaskach... bo takie to tylko na kase leca! moze by tak poszukac jakiejs zwyklej dziewczymy? a pozniej sie dziwicie....jak lecicie na ladne dupy to trzeba sie z tym liczyc oczywiscie chodzi mi o takie discolaski....
No niestety praktycznie wszystkie laski chodza na techno party przynajmniej tak mi sie wydaje ;-)
Kazda tam liczy w mniejszym lub wiekszym stopniu na to aby czerpac zyski z faceta i to jest naprawde chamskie
naprawde nie wszystkie... po prostu zle szukasz ;P a cytujac z filmu: ''chlopy to nie so od orgazmu tylko po to aby zarabiac'' czyc cos w podobnym kontekscie... wiec sam widzisz... po to sa w koncu mezczyzni ;P
No przepraszam, ze mi sie brzydkie nie podobaja, tylko na ladne zwracam uwage. Ale fakt, ze te b.ladne sa przewaznie b.niebezpieczne ;)
Wiem z doswiadczenia, fajne na codzien, gorzej jak sie zakochasz :/
Pozdrawiam
P.S. Film mi sie podobal, dalem 7
no to masz problem i tyle... kazda kobieta jest ladna wystarczy odpowiedni makijaz i juz... pewnie jestes typowym bezmyslnym (jak wiekszosc ) samcem... zal mi cie... a jak na tak zwane brzydkie nie zwracasz uwagi to se wes jakas glupia discolaske tylko nie narzekaj ze wyciaga od ciebie kase i tyle....
o przepraszam ale niektórym nawet makijaż nie pomaga :P Kobieta powinna zachwycać bez niego ;P Co z tego, że jak ma tapete to jest w miare, skoro jak ją zmyje to strach sie bać ;D
W każdej kobiecie COŚ jest, to niekoniecznie uroda :P Ktoś mądry powiedział, że liczy się wewnętrzne piękno... ekhm no tak można tylko powiedzieć ;P
Co do filmu to się wybieram dziś na niego ;D Zobaczymy czy się opłacało!
Niby sie liczy to wewnetrzne piekno ale trudo tak tylko na to zwracac uwage a co do makijazu to powiem tak ze te wszystkie kremy tlusze podklady itp sa naprawde zbyteczne no po co to ???
Oj,kogoś chyba prawda dotkneła?
Sama powiedziałas ,że kobiety w większości sa ładne,ale z makijazem.
A chodziło mu zapewne o piękno naturalne.
A pokaz bezmyślności i szowinizmu dałaś ty,zresztą pewnie jak większość samic
po prostu zle napisalam i mnie wszyscy zle zrozumieli... moim zdaniem to wlasnie samce sa bezmyslnymi stworzeniami skoro leca tylko na ladne dupy... zal... ciekawe co powiedza jak np. zakochaja sie w ladnej kobiecie... i dotknie ja jakis wypadek, ktory ja oszpeci.. i co wtedy? rozwod? bo juz nie jest ladna... naprawde zal... po za tym uroda z wiekem przemija... i nawet taka barbie w wieku 80 paru lat bedzie brzydka i pomarszczona... ico wtedy... juz nie bedziecie jej kochac... no niestety tak wlasnie jest jak patrzy sie na ladne dupy a nie na wnetrze... a co do mojego postu makijaz moze pomoc... fakt nie zawsze ale cos zmienia... do tego jakas fryzura... piekno trzeba w sobie odnalezc... osobiscie stawiam na piekno wewnetrzne.. po prostu cos mi sie pomylilo i napisalam nie to co chcialam ;P
mysle ze sa typy mezczyzn gdzie robia im lafiryndy czyt.lampucery,a takie panie wymagaja duzo prezentow i kosztownych wyjsc.
sami sa sobie winni bo leca tylko na opakowanie(kolorowe i z gruba warstwa maskujaca puste wnetrze).
sama mam wielu kolegow ktorzy zawsze zakochuja sie w wypacykowanych panienkach a pozniej cierpia..czasami wystaczy spojzec inacZej ze ten caly makijaz i drogie ciuszki i zapach drogich perfum nie da im szczescia jest to juz znac ile ona musi wydawac kasy by sie tak "zrobic"...
sa naprawde normalne wesole i bardzo ladne dziewczyny bez tego calego pancerza,ktore wiedza ze mezczyzna nie jest od dawania kasy,prezentow ale ze jest kims wyjatkowym z kim chce sie byc (nie z powodu prezentow)ale z powodu ze poprostu jest.
ja znam duzo dziewczyn ktore nie sa "discolaskami"(bo z takimi po prostu n ie mialabym o czym gadac)i potrafia dawac,kochac ...
mysle ze niektorzy faceci biora puste lafiryndy zeby sie pochwalic,dowartsciowac ale tak naprawde sami skazuja sie na takie traktowanie,wkoncu widza kogo biora.byc moze chodzi tez o to ze niektore kobiety sa wychowane w bogactwie i wymagaja tego pozniej bo dostawaly przez cale zycie...?wiec sa przyzwyczajone do pewnego poziomu i nawet milosc u nich tego nie znienia.
ale radze panom by przyjzec sie uwaznie jaka jest dana kobieta a nie brac pustego kolorowego i pewnie przez to przyciagajacego opakowania.
a zna ktos powiedzenie:
ładna miska jesc ci nie da,tylko pełna...
nie zrozumiales filmu, stwiardzajc, ze "swieta racja z tymi kobietami" skoro generalizujesz to zly symptom- bo film dotyczyl zaledwie kilku kobiet- a ty przenosisz to na wszystkie osobniczki plci zenskiej
czyzby "sztuka" nie natrafila na odpowiedniego odbiorce he he
Tak sie mowi ze my faceci tylko za ladnymi sie ogladamy ale kobiety tez nie lepsze pod tym wzgledem
o!widze,ze AUTOR POSTA po przejsciach...haha
sluchaj - faceci moga powiedziec duzo zlego na kobiety,a kobiety na facetow. tak to juz jest, ale zupelnie nie rozumiem Twojej beznadziejnej i plytkiej generalizacji!
ja sadze,ze w wielu przypadkach (zauwaz,ze nie generalizuje) to mezczyzni przyzwyczaili niezbyt bystre kobiety,ze za drogie prezenty trzeba w odpowiedni sposob placic. ale rowniez w wielu przypadkach to po prostu durne wytlumaczenie frajerow, ktorzy nie maja nic do zaoferowania (nie w sensie materialnym), a chcieliby poobracac ladne panienki <'bo ona na kase leci,dlatego mnie nie chce' - smieszne>.
nienawidze jak ktos mowi w tak ogolny sposob,bo czuje sie...skrzywdzona ;)
a jesli chodzi o drogie prezenty to sama kupuje je mojemu chlopakowi dosyc czesto i to nie jako 'zaplate' za te jego,tylko po prostu - zeby sie cieszyl!!!
a na 'Testosteron' ide dzisiaj.
Panie Jajko;)to nieprawda,tzn. dużo jest takich kobiet, zgadzam sie, ale nie az tyle, zeby byl problem z ich znalezieniem;)
AAA no i co :D Film po prostu genialny!!!!!! Kupa śmiechu ;D Nie rozumiem ludzi, którzy podchodzą do tego zbyt poważnie... ;p