PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279901
5,5 38 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Panowie którzy wystąpili w tym filmie mówiąc że kobietą w zwiasku zależy tylko na tym aby czerpać z niego zyski materialne mieli poprostu świętą racje ;-) a my meżczyzni niestety sie nabieramy na ich cwane sztuczki ale na pocieszenie moge napisać że napewno są jeszcze takie kobiety które nie liczą tylko i wyłacznie na jakieś drogie prezety i nie truja cały czas dupy no ale czeba sie sporo niestety na szukać by taką znalezć hehe

A teraz chciałbym coć napisać o Testosteronie i powiem tylko tyle że film jest poprostu bardzo dobry opowiada o prawdziwych realiachh ;-) jak to już napisałem i widać że reżyserem w nim był pan Andrzej Saramonowicz który jak dla mnie robi najlepsze filmy w IV RP

ocenił(a) film na 6

to nie trzeba szukac w discolaskach... bo takie to tylko na kase leca! moze by tak poszukac jakiejs zwyklej dziewczymy? a pozniej sie dziwicie....jak lecicie na ladne dupy to trzeba sie z tym liczyc oczywiscie chodzi mi o takie discolaski....

użytkownik usunięty
Loryel

No niestety praktycznie wszystkie laski chodza na techno party przynajmniej tak mi sie wydaje ;-)

ocenił(a) film na 3

Masz racje, wydaje Ci sie.
Różowe panienki owszem, w miare normalne = nie

użytkownik usunięty
drabcio

Kazda tam liczy w mniejszym lub wiekszym stopniu na to aby czerpac zyski z faceta i to jest naprawde chamskie

ocenił(a) film na 6

naprawde nie wszystkie... po prostu zle szukasz ;P a cytujac z filmu: ''chlopy to nie so od orgazmu tylko po to aby zarabiac'' czyc cos w podobnym kontekscie... wiec sam widzisz... po to sa w koncu mezczyzni ;P

Loryel

No przepraszam, ze mi sie brzydkie nie podobaja, tylko na ladne zwracam uwage. Ale fakt, ze te b.ladne sa przewaznie b.niebezpieczne ;)
Wiem z doswiadczenia, fajne na codzien, gorzej jak sie zakochasz :/
Pozdrawiam
P.S. Film mi sie podobal, dalem 7

ocenił(a) film na 6
huskee___

no to masz problem i tyle... kazda kobieta jest ladna wystarczy odpowiedni makijaz i juz... pewnie jestes typowym bezmyslnym (jak wiekszosc ) samcem... zal mi cie... a jak na tak zwane brzydkie nie zwracasz uwagi to se wes jakas glupia discolaske tylko nie narzekaj ze wyciaga od ciebie kase i tyle....

użytkownik usunięty
Loryel

kazda kobieta jest ladna haaa marzenie scietej glowy

o przepraszam ale niektórym nawet makijaż nie pomaga :P Kobieta powinna zachwycać bez niego ;P Co z tego, że jak ma tapete to jest w miare, skoro jak ją zmyje to strach sie bać ;D

W każdej kobiecie COŚ jest, to niekoniecznie uroda :P Ktoś mądry powiedział, że liczy się wewnętrzne piękno... ekhm no tak można tylko powiedzieć ;P

Co do filmu to się wybieram dziś na niego ;D Zobaczymy czy się opłacało!

użytkownik usunięty
Mayka_2

Niby sie liczy to wewnetrzne piekno ale trudo tak tylko na to zwracac uwage a co do makijazu to powiem tak ze te wszystkie kremy tlusze podklady itp sa naprawde zbyteczne no po co to ???

Loryel

Oj,kogoś chyba prawda dotkneła?
Sama powiedziałas ,że kobiety w większości sa ładne,ale z makijazem.
A chodziło mu zapewne o piękno naturalne.
A pokaz bezmyślności i szowinizmu dałaś ty,zresztą pewnie jak większość samic

ocenił(a) film na 6
El_Libertador

po prostu zle napisalam i mnie wszyscy zle zrozumieli... moim zdaniem to wlasnie samce sa bezmyslnymi stworzeniami skoro leca tylko na ladne dupy... zal... ciekawe co powiedza jak np. zakochaja sie w ladnej kobiecie... i dotknie ja jakis wypadek, ktory ja oszpeci.. i co wtedy? rozwod? bo juz nie jest ladna... naprawde zal... po za tym uroda z wiekem przemija... i nawet taka barbie w wieku 80 paru lat bedzie brzydka i pomarszczona... ico wtedy... juz nie bedziecie jej kochac... no niestety tak wlasnie jest jak patrzy sie na ladne dupy a nie na wnetrze... a co do mojego postu makijaz moze pomoc... fakt nie zawsze ale cos zmienia... do tego jakas fryzura... piekno trzeba w sobie odnalezc... osobiscie stawiam na piekno wewnetrzne.. po prostu cos mi sie pomylilo i napisalam nie to co chcialam ;P

Loryel

mysle ze sa typy mezczyzn gdzie robia im lafiryndy czyt.lampucery,a takie panie wymagaja duzo prezentow i kosztownych wyjsc.
sami sa sobie winni bo leca tylko na opakowanie(kolorowe i z gruba warstwa maskujaca puste wnetrze).
sama mam wielu kolegow ktorzy zawsze zakochuja sie w wypacykowanych panienkach a pozniej cierpia..czasami wystaczy spojzec inacZej ze ten caly makijaz i drogie ciuszki i zapach drogich perfum nie da im szczescia jest to juz znac ile ona musi wydawac kasy by sie tak "zrobic"...
sa naprawde normalne wesole i bardzo ladne dziewczyny bez tego calego pancerza,ktore wiedza ze mezczyzna nie jest od dawania kasy,prezentow ale ze jest kims wyjatkowym z kim chce sie byc (nie z powodu prezentow)ale z powodu ze poprostu jest.
ja znam duzo dziewczyn ktore nie sa "discolaskami"(bo z takimi po prostu n ie mialabym o czym gadac)i potrafia dawac,kochac ...
mysle ze niektorzy faceci biora puste lafiryndy zeby sie pochwalic,dowartsciowac ale tak naprawde sami skazuja sie na takie traktowanie,wkoncu widza kogo biora.byc moze chodzi tez o to ze niektore kobiety sa wychowane w bogactwie i wymagaja tego pozniej bo dostawaly przez cale zycie...?wiec sa przyzwyczajone do pewnego poziomu i nawet milosc u nich tego nie znienia.
ale radze panom by przyjzec sie uwaznie jaka jest dana kobieta a nie brac pustego kolorowego i pewnie przez to przyciagajacego opakowania.
a zna ktos powiedzenie:
ładna miska jesc ci nie da,tylko pełna...

ocenił(a) film na 1

nie zrozumiales filmu, stwiardzajc, ze "swieta racja z tymi kobietami" skoro generalizujesz to zly symptom- bo film dotyczyl zaledwie kilku kobiet- a ty przenosisz to na wszystkie osobniczki plci zenskiej

czyzby "sztuka" nie natrafila na odpowiedniego odbiorce he he

użytkownik usunięty
tqm_2

Panowie wielokrotnie powtarzali ze wszystkie kobiety to suki i k**wy :-]

użytkownik usunięty

Tak sie mowi ze my faceci tylko za ladnymi sie ogladamy ale kobiety tez nie lepsze pod tym wzgledem

ocenił(a) film na 6

o!widze,ze AUTOR POSTA po przejsciach...haha
sluchaj - faceci moga powiedziec duzo zlego na kobiety,a kobiety na facetow. tak to juz jest, ale zupelnie nie rozumiem Twojej beznadziejnej i plytkiej generalizacji!
ja sadze,ze w wielu przypadkach (zauwaz,ze nie generalizuje) to mezczyzni przyzwyczaili niezbyt bystre kobiety,ze za drogie prezenty trzeba w odpowiedni sposob placic. ale rowniez w wielu przypadkach to po prostu durne wytlumaczenie frajerow, ktorzy nie maja nic do zaoferowania (nie w sensie materialnym), a chcieliby poobracac ladne panienki <'bo ona na kase leci,dlatego mnie nie chce' - smieszne>.
nienawidze jak ktos mowi w tak ogolny sposob,bo czuje sie...skrzywdzona ;)
a jesli chodzi o drogie prezenty to sama kupuje je mojemu chlopakowi dosyc czesto i to nie jako 'zaplate' za te jego,tylko po prostu - zeby sie cieszyl!!!

a na 'Testosteron' ide dzisiaj.

ocenił(a) film na 9

Panie Jajko;)to nieprawda,tzn. dużo jest takich kobiet, zgadzam sie, ale nie az tyle, zeby byl problem z ich znalezieniem;)

AAA no i co :D Film po prostu genialny!!!!!! Kupa śmiechu ;D Nie rozumiem ludzi, którzy podchodzą do tego zbyt poważnie... ;p

ocenił(a) film na 9

wcale tak nie mówią, bo mówią, że motywacja kobiety jest zawiła i złożona, a to jest jeden z elementów.