5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 280085
5,3 34 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Ocena 6 to całkiem dobre filmy, a testosteron to jedna wielka szmira. Jak można dać tak wysoką ocene takiemu gniotowi? Niektóre klasyki filmowe mają 6.5!!!!

ocenił(a) film na 1
CiotkaKlotka

Zobacz, jak wygląda ocena tego filmu na youtube: 730 łapek w górę i 76 w dół. To jakiś koszmar. Dla mnie zresztą podwójny, bo filmweb stwierdził, że ten film jest na 91% w moim guście :((

astat_2

U mnie 23%

ocenił(a) film na 1
TechnoMan

Winszuję. I pocieszam się tym, że następne rekomendacje dla mnie są już o wiele bardziej trafione. Z tym Testosteronem to była megawpadka, zdarza się.

ocenił(a) film na 7
CiotkaKlotka

Twoje słowa tracą na sile, jak tylko spojrzy się na wszystkie "arcydzieła", jakie ostatnio widziałaś.

ocenił(a) film na 8
kangur_msc_CM

hi, hi, popieram, to jak inna galaktyka dla obydwu krytykujacych, patrzac na ich wybory.

CiotkaKlotka

Miałam właśnie dodać taki sam post. Jak taka chała może mieć taką ocenę? Rozumiem, że niektórym sie może podobać, dlatego zasługuje MOŻE na naciąganą na średnią 3, a nie 1 :o

CiotkaKlotka

Jest to film raczej dla facetów. Dla kobiet jest lejdis, czy jak tam....
To, że ten film ma 6,0 jestem w stanie pojąć, ale to, że Nietykalni / Intouchables mają 8,8 to nie jestem w stanie pojąć w żaden sposób.

ocenił(a) film na 9
artinplus

Jest to film raczej dla facetów. Dla kobiet jest lejdis, czy jak tam....
Prawda, ledwo do-oglądałem Lejdis, zmasakrowało mnie. A testosteron i jego konwencja jest ok

ocenił(a) film na 9
JanuszSu

W takim razie chyba jestem facetem :O

dziewiona

Ja tam uwielbiam ten film xd
to jest film dla inteligentnych jak to stwierdziła moja psorka ;p tu się słucha tekstów a nie czeka na akcje ^^
witaj w klubie, chyba w takim razie też jestem facetem xd

ocenił(a) film na 7
CiotkaKlotka

Przepraszam że nie w temacie trochę. ale jak można dać 10 zakonnicy w przebraniu ? Jakie kryteria przyjęłaś ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
CiotkaKlotka

Zgadzam się w najwyżej ocenianych masz kevina samego w domu po ch... z ciebie znawca filmów.

ocenił(a) film na 1
CiotkaKlotka

Zgadzam się z Twoją opinią. To dno. Film udaje dobry a jest na poziomie klasy C. Dno i wodorosty. A kto napisał scenariusz do tego filmu??To przecież nie da się oglądać i godzi w naszą inteligencję!

ocenił(a) film na 8
Peter2013

Przykłady ?

Film akurat jest bardzo dobrze zrobiony,jego dialogi i ich myśl przewodnia jest świetna i bardzo prawdziwa , nadal nie zrozumiem - ocenę 1 trudno dać jakiemukolwiek filmowi - nawet pokroju Kac Wawa, Wyjazd Integracyjny.

ocenił(a) film na 10
CiotkaKlotka

szkoda, że takie macie zdanie, superfilm (a wcześniej sztuka teatralna).

ocenił(a) film na 1
CiotkaKlotka

W pełni popieram , ten film to katastrofa. Kac Wawa przy tym wypada lepiej.