PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279958
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Tragedia... widać jaki rząd taki humor, czyli do d*. Najwyraźniej jedynym na co stać obecną kastę artystyczną/filmową jest skorzystanie z najbardziej obtłuczonych żartów, klęcie jak szewcy (i że to niby ma być smieszne...:/ ) i wydanie kilku kopiejek na scenografię.
Pomysł, gdyby ktoś się trochę natrudził nad dowcipem, byłby w porządku, nawet bardzo dobry... Ale w takim wykonaniu przypominał polaków "rozmowy" przy jabolu pod sklepem.

Nieporozumienie.

ocenił(a) film na 9
gobol

Ty ! krytyk! hahahahahhahahahahahha dobre dobre... bo wiesz co? lepszy jestes? wiem na pewno:D

ocenił(a) film na 1
gobol

no dla mnie ten film to tez nieporozumienie.
wogole nie byl smieszny.

pojedynczo wyciagniete kwestie sa moze i zabawne, ale calos zdecydowanie NIE!.
szkoda kasy.

ocenił(a) film na 10
pirania_4

Może i zabawne czy po prostu zabawne? Możesz napisać które fragmenty filmu Cię rozbawiły?

gobol

A mnie się podobało choć muszę przyznać, że czasami reakcja publiczności dziwiła mnie. Śmieli się ze wszystkiego co zobaczyli.
P.S. Im bardziej widz utożsamia się z bohaterami tym bardziej mu się podoba.

ocenił(a) film na 9
starski21

w/g film jest bardzo dobry i taka jest opinia wiekszości ludzi. Nie jest na szczescie aż tak rozreklamowany.. pytas zo fragmenty które mnie bawiły?całośc mnie bawiła .jeszcze to co zasługiwało na docenienie to to ze od strony technicznej byl zrobiony troszke inaczej(ale bardzo w porządku) poza tym 2 godz a akcja dzieje sie w zasadzie w jednym miejscu a widz ani przez minute nie czuje zmęczenia...Film GODNY polecenia i jeżeli ktos mowi ze szkdoa to kasy to sory ale chyba masz bardzo okrojony rodzaj filmów jaki lubisz
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
PeePee

sory,ale film był do kitu..wynudziłam się strasznie.nie wiem, w którym momencie była to komedia-żenujący poziom..nie wiem, dla kogo film jest przeznaczony..ale jest prymitywny,wulgarny,zero humoru i fabuły..szkoda kasy..a najlepszy dowód?w niedzielę-2 dni po premierze na sali było ..6 osób!w tym dwie ze mną..
beznadziejny-przepraszam,ale nie wiem,co w nim widzisz dobrego..no ale o gustach się ponoć nie dyskutuje..
pozdrawiam..

oliwia1980

ja bylem 6 dni po premierze, byla cala sala po pierwsze brzegi (najwieksza w multi) i cala sala brechtala, ze polowy tekstow nie slyszalem. i nawet mi nie tlumacz, ze sami gowniarze czy cos w tym stylu, bo bylo bardzo duzo par i starszych osob (8 marca). ok, jesli film Ci sie nie podobal, to moze powiedz, jakie komedie polskie Ci sie podobaja, jestem bardzo ciekawy.

ocenił(a) film na 9
gobol

po 1 dobre polskie kino po 2 to nie jestfilm dla kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do h... a na krytyka to ty sie nie nadajesz

ocenił(a) film na 10
arekskrzat

Ja jestem kobietą i ten film mi się bardzo podobał.Oczywiście uważam , że jesli na ten film idzie kobieta bez poczucia humoru to robi błąd. Akurat ten film był dla mnie bardzo dobra rozrywką i nie obrażałam się, jesli ktoś źle wyrażał sie o kobietach.ja akurat nie postepuję jak te w filmie, wiec mnie nie obrażano:P A oczywiście i takie się znajdują na naszym świecie
Pozdrawiam wszytskich zwolenników i przeciwników tego filmu:)

ocenił(a) film na 9
s_karo

no ja widze ze chociaż jedna profesjonalistka w tym całym gronie Brovo dla tej pani

ocenił(a) film na 9
arekskrzat

jako kobieta też się podpisuję pod tymi brawami :D film dla mnie był w porządku :D wcale a wcale się nie czułam urazona :P

ocenił(a) film na 1
s_karo

ja też jestem kobietą,nie jestem taka jak te panny w filmie,nie obraziłam się,ale wg mnie film jest beznadziejny-głupi,wulgarny,bez pomysłu..a na pewno nie komedia..szkoda kasy na taką żenadę...reżyserowi wydaje się chyba,że jeśli skombinuje kilku znanych aktorów,to już akcji i sensu film nie musi mieć..a to błąd..duży..
nie wiem,co ci się w tym filmie podobało..jest wiele polskich filmów,które są naprawdę dobre,niektóre już kultowe - seksmisja,rejs,miś..natomiast ta szmira nie należy do gatunku ani dobrych ani komedii..

ocenił(a) film na 1
gobol

nieporozumienie, porażka, lipa, syf, tragedia...tak jak Ryś i Job...jezu gdzie to kino idzie?

ocenił(a) film na 1
gobol

zgadzam się całkowicie..jedno wielkie nieporozumienie..film jest do kitu..oglądając go przypomniałam sobie,dlaczego tak rzadko chodze do kina na polskie filmy..
ż e n a d a

ocenił(a) film na 1
oliwia1980

Nie no, coś Ty... chyba nie masz poczucia humoru...
Cała sala rżała ze śmiechu jak dzikie szympansy...
Najwyraźniej coś z Tobą (i ze mną też) jest nie tak.

Ale jakoś mi to nie przeszkadza :)

Na pohybel tanim komercyjnym filmikom !!!

ocenił(a) film na 9
gobol

seksmisja miś?? ludzie te czasy mineły zgadzam sie w pełni ztym ze dobre polskie komedie ale nie oglądaliście Chłopaki nie płaczą poraqnek kojoty czy dzień świra o jakiś czasach wy mówicie prl juz przeminoł szanujcie sie

ocenił(a) film na 1
arekskrzat

tzn, ze jesli ktos lubi filmy z czasow prl-u to sie nie szanuje- zastanow sie zanim wydajesz takie opinie

dla mnie to te "niby nowoczesne" filmy sa dla takich co coraz mniej sie szanuja- malo im do szczescia trzeba i tyle- a tak naprawde to nic nowego tu nie ma - tylko standardzik amerykanskiego humoru

wyroslo nam takie pokolenie neostrady- przesycone wulgarnym humorkiem, ktorego nic nie jest w stanie zdziwic- bo skoro ktos od dziecka wpatruje sie w internet i tylko stad czerpie wzorce to nie ma sie co obruszac, ze ten film okrzykaja mianem "kultowego" i to tylko dlatego, ze podlapali nowe slogany do malpowania