PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279958
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

4/10

ocenił(a) film na 4

niektórzy stwierdzili, że to film dla INTELIGENTNYCH.
Ja zrozumiałem wszystkie żarty i mimo to nie powaliły mnie...
Film ten jest dowodem idealnej reklamy, a o to starali się i producenci, jak i sami aktorzy. skutecznie.
byłem 3 lata w teatrze, choć amatorskim, to jednak poznałem trochę "teatralnych ruchów". i muszę, niestety, stwierdzić, ze reżyser wprowadził wiele sztucznych dialogów, ujęć itp., które mogą mieć miejsce TYLKO w teatrze.
ja sie nudziłem i byłbym w stanie wybaczyć sobie, gdyby miało to miejsce o później porze. Niestety...

użytkownik usunięty
rememberSight

Ja tam na teatralnych ruchach się nie znam, ale film oceniłem również na 4. Nie mogę powiedzieć że to gniot, ale spodziewałem się czegoś bardziej zabawnego. A tych naprawdę zabawnych momentów było tutaj może 5, może 6 - nie więcej.

ocenił(a) film na 10

dałem dziesiątkę. myślę, że my porostu od razu po obejrzeniu nie rozumiemy tego filmu. wg, jest bardzo dobrze przemyślany, dużo humoru było " to masakra jest jakaś".. ale tak naprawdę film ma cholernie głębokie i prawdziwe przesłanie.

ocenił(a) film na 1
famousplayboy

ja bym nie przesadzal z tym cholernie glebokim przeslaniem... powiem tak - ani to zadna nowosc ani odkrycie i juz kazdy to albo widzial albo nawet przerabial. calosciowa realizacje filmu oceniam jednak bardzo nisko (sztucznosc, zbedne wulgaryzmy i oklepane gagi). produkt kierowany do niewymagajacego widza. pozdrawiam :-)