Wiec sie zastanawiam czy ogladac, bo znajomi mowia ze glupie
A czy Ci znajomi to mezczyzni?? bo jesli tak to sie wcale nie dziwie. jak bylam na tym w kinie to mezczyzni sie w gole nie smiali, a za to kobiety w niektorych momentach wyly ze smiechu.
ja na tym byłam i jak dla mnie to to najlepsza polska komedia na jejkiej byłam :) początek troche nudnawy ale po jakiś 10- 15 minutach się rozkręca i dosłownie całe kino płakało ze śmiechu :D ... polecam bardzo gorąco a ja sama bym sobie poszła na ten film jeszcze raaz. Co do zasypiania w kinie to zależy co kto lubi... w tym filmu całkowicie weszli na tematy tabu no wiec co kto lubi
:)
Ja generalnie film polecam, bo w porównaniu z innymi dziełami polskiej kinematografii z ostatnich lat, to Testosteron sie wyroznia.
Kilka rewelacyjnych dialogów, kilka żenujących dowcipów, rewelacyjny Borys Szyc. I w ogole wszyscy byli dobrzy w tym filmie.
Niestety film ma przestoje, jest strasznie nierówny i ja tez momentami chcialem juz zeby sie skonczyl.
A to dlatego ze ten film nie ma konkretnej fabuły, i w momencie kiedy panowie przestaja filozofować, to zaczyna sie robic nudno.
7/10
Ten film może nie ma jakiejś specjalnej akcji, ale zdecydowanie trzyma poziom, warto się przejść, bo to nie jest kolejna głupkowata komedia tylko film z sensem:)
ja tego nie polecam bo to jest nudne i po prostu w nim się nic nie dzieje tylko siedzo wszyscy i sobie cos tam opowiadają ...
To jedna z najlepszych komedii poslkich ostatnich last. Od wiekszosci chłamu rozni się tym, ze zawiera inteligentny humor i - uwaga! - dużo trafnych refleksji o relacjach damsko meskich. Jak najbarzdeij polecam, ale tylko ludziom, ktorzy lubia humorn inteligentny, i lubią uzywac mozgu.