Milion razy lepszy od popmasowego Lejdis. Traktuje go w podobnej konwencji jak dzień świra. Taka komedia dramatyczna. Naprawde poruszyl mnie ten film. Jeden z moich ulubionych polskich. Polecam
aktorzy swietni i gra aktorska rowniez, fajny film.
mocherom ktorym to sie nie podoba niech ida ogladac m jak milosc albo klan
czemu od razu obrazasz? Po prostu nikt w tym fimie nikogo nie wali po mordach, wiec ludzi film nudzi
Sory, za dużo widze w tv tych marnych seriali jakie wymieniłem, i musiałem odreagować.
Tak, ludzie lubią bajkowe filmy co tylko biją po "mordach" typu filmy z Jackie Chanem, tłuką się tłuką, a żadnych urazów na twarzy przeciwnika. :)
Dokładnie... jest to taka satyra... i do tego naprawdę śmieszna.
Komedia dramatyczna to chyba idealne określenie :-) 100% popieram.
Dobra gra aktorska i dobrze dobrane postacie... są momenty niezbyt udane, ale całokształt jest na prawdę dobry.
Wszystko fajnie wszystko pięknie ale dlaczego ludzie nie oceniacie tego filmu, są z boku takie gwiazdki i jak się podoba to się daje 7 albo więcej, bo jak narazie jeden z najlepszych polskich filmów ostatnich lat ma ocenę jak "kołysanka"
Jedyny polski film, który oceniam wyżej niż 5/10 (chociaż Dnia Świra nie miałem przyjemności obejrzeć). Oby w naszym kraju wreszcie odkryto, że dobry film (a zwłaszcza komedia) nie koniecznie musi być z Pazurą rzucającym k**wami i wyp****alającym Lindą (nie żebym miał coś do takich filmów, po prostu w zbyt dużej dawce są zbyt tandetne).