5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 280083
5,3 34 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Genialny!

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie genialny! Dawno się tak nie uśmiałem. Trzeba przyznać, że humor grubiański, ale z dobrym smakiem. No i obsada! Każdy aktor jest idealnie dobrany. Film musi być niesamowity, bo dwugodzinna rozmowa niespełna 10 bohaterów nie nuży ani chwilę... Polecam!

ocenił(a) film na 8
RelaniumX

Może nie genialny, ale na pewno dobry, rzeczywiście rozmowa bohaterów, chodz cały czas na ten sam temat wcale sie nie nudzi, a lepszych aktorów nie dało się już chyba dobrać. No i jeszcze ten motyw z Wojewódzkim :D

ocenił(a) film na 8
camillus_2

Ja również uważam, że film jest genialny...można się nieźle uśmiać...teksty godne zapamiętania...obsada fantastyczna (Kot był najlepszy)...no i cóż, tematyka filmu to "samo życie"... :D

ocenił(a) film na 7
camillus_2

Zgadzam się też, że nie genialny acz na tle wszystkich "komedii" polskich ostatnich lat jest to mega-arcydzieło. :)

ocenił(a) film na 9
RelaniumX

No moi drodzy. Wrocilem z dalekiej podrozy. Przezabawnej, ale i zyciowej i co rzadko w tego typu filmach sie zdarza, refleksyjnej i moralizatorskiej. Na prawde w calym tym smiechu (Oj jest z czego sie posmiac) sa momenty, w ktorych czlowiek wedruje do miejsc wcale nie tak odleglych, bo do rzeczywistosci i choc jest ona ukazana ironicznie, to kazdy znajdzie tam elementy prawdziwe i zyciowe.
Podsumowujac film jest rewelacyjny i szczerze go polecam, zwazywszy, ze rodzime kino komediowe ostatnio kulalo nieco, ta produkcja miejmy nadzieje zapoczatkuje calkiem nowa ere, ere komedii inteligentnej (Do tej pory udawalo sie to w Polsce jedynie Markowi Koterskiemu).