To proste wystarczy włączyc TESTOSTERON. Nudny od pierwszej, aż po ostatnią sekunde. Nic śmiesznego 1/10.
A czy to ma jakieś znaczenie w ocenie tego filmu?? Poprostu ten film to gniot i tyle (oczywiście w moim odczuciu) , zapewne znajdą się jakies osoby co powiedzą że najlepsza komedia na świecie :) Rożni ludzie różne oceny. A własnie jeśli chodzi o płeć to pozostanie to moją tajemnicą, no chyba że chodziło ci poprostu o seks ze mną...... ale w tym przypadku to tylko w sf....:)
Wiesz utrzymać ocenę obiektywną jest bardzo trudno. Wiem że wyrażałaś(eś) własną opinię dlatego chciałem się dowiedzieć czy patrzysz z jakiegoś innego punktu niż ja. Na twą opnie wpływaj różne czyniki np. wykształcenie, płeć, zwód, status społeczny itd.. Więc było mi to potrzebne do oceny twej opinii. IMHO ten film jest genialny może nie najlepszy ale jedna z lepszych polskich komedii.
przyznam szczerze, ze jak pierwszy raz oglądnelam ten film, to tylko niektóre sceny wzbudzały u mnie mały uśmiech - a to tylko dlatego, że doszukiwałam się zupełnie czego innego w całym filmie.
dzisiaj obejrzałam drugi raz i film ten naprawde mnie rozbawił
trzeba słuchać co aktorzy mówią a nie czekać na jakieś głupie akcje czy teksciki
tutaj wszystko było na zajebistym poziomie, bez żadnego debilizmu
film oceniam jako bardzo dobry
Miałam identycznie ;) Pierwszy raz...
Stwierdziłam totalna żenada. Ah a dziś stwierdziłam, że film wręcz genialny :P
I zarąbiscie fajnie opisuje facetów. A moze po prostu przez te kilka miesięcy trochę dorosłam do tego filmu eh...
Taki super że za 9.99 można kupić w każdym markecie ... żenada ... DNO, KICZ i totalny Badziew jaki kiedykolwiek miałem okazje obejrzeć ... ten film wpisuje na listę Badziewnych produkcji nie tylko polskich. Ale każdy ma inny gust xD
Dno i kicz dlatego, że jest dostępny w markecie za 9.99? Chyba na VCD, bo na DVD to 5 dych kosztuje.
jezus ,jezus ,jezus- to mi sie podobalo ale to za malo0 zeby podobala mi sie cala ta produkcja,nie mowie ze to jest dno napewno nie zasluguje na ocene 1/10, wcale mnie niedziwi ze niektorym się podoba ale dla mnie film nie byl porywajacy nie byl nawet ciekawy,byl....ot taki sobie,do gry aktorskiej nie mam zastrzezen ale scenariusz powinien byc bardziej dopracowany,dodam jeszcze ze w sumie to odniosilem wrazenie iz to raczej smutny niż zabawny film.
za niecałe 5 złotych można kupić Scarface na DVD!
za 12 zł Cinema Paradiso na DVD!
a ty chrzanisz o vcd za 9.99 ... żenada to chyba twoje drugie "JA"
poza tym ktoś ładnie zauważył dvd kosztuje kilkadziesiąt złotych...
Aż żal przyznawać ale dyskusje na temat tego filmu są trochę podobne do dyskusji na temat Dnia Świra (nie porównuję tych filmów) - ci co nie zrozumieli ("gniot, syf, strata czasu, chamski, wulgarny) a ci co zrozumieli mają ręce już przy kolanach...
Czyli jak tani to na starcie musi być mało ambitny? Ja np. kiedyś kupiłem K-paxa za 8zł w Tesco :]
Ta lista zenujacyh filmów znalezc mozna rozumiem pod zakładka "ulubione filmy" w twoim profilu ? Wybacz "Justin" ale mysle ze testosteron jest jednak lepszy od tak ambitnych produkcji jak wzgorza maja oczy 2 !
Powiem Ci tyle, że jesteś kobietą/dziewczyną. Ten film jest tylko dla mężczyzn. Albo tak jak ktoś wcześniej napisał, jest to prowokacja.
A ja ten film zobaczyłem i mimo mojej męskiej płci mnie zażenował. Fajny pomysł i garstka lepszych żartów. Niestety nieciekawe postacie, wulgarny (jak nie denny) humor i wkurzające flash-backi wszystko popsuły.
Lubię Polskie kino bardzo ale nie będę bronił jakiegoś filmu TYLKO dlatego że jest Polski. Sorry..
1/4 filmu nudne jak zjedzenie kilograma krówek. Później parokrotnie coś przypominającego uśmiech wykrzywiło prawą stronę części zwanej twarzową. I tak dobrnęłam do 3/4 filmu. Dobrze, że nie zmarnowałam pieniędzy na kino.
Film cienki jak żyletka. Może nie na 1/10 ale na pewno poniżej oczekiwań. A najgorszy ten pseudo - inteligencki humor (szczególnie w pierwszych 20 - 30 min. filmu).
Doran to kompletny pedal albo typowa kobieta taka sama suka jak w testosteronie i ja to zabolalo !!
Ten film nie jest zły.Trzeba go po prostu zrozumieć żebysie doszukac dobrego dowcipu:)
Tak, cholernie trudny film...
Zgodzić się mogę jedynie, że film posiada specyficzny rodzaj humoru, który trzeba polubić (ja takiego nie trawię). I dlatego niektórym film się podoba a niektórym nie. Ale że trzeba go zrozumieć? A co tu jest nie do zrozumienia? Film prosty jak autostrada z Warszawy do Gdańska.