PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279960
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Ten film jest po prostu rewelacyjny!
Jest i śmieszny i zarazem gorzki, bowiem obnaża całkowicie męską duszę, naprawdę inteligentna komedia, świetna gra aktorów(Tomasz Kot po prostu wymiata), Testosteron to dowód na to, ze dobry scenariusz to podstawa sukcesu!
Nie nudziłem sie na filmie ani chwili, dialogi nieziemskie, i już wydaje mi sie że niektóre mają szanse wejść do języka potocznego!, film może nie jest arcydziełem, ale wszak nie o to tu chodzi, duetowi Konecki/Saramonowicz udało się stworzyć obraz niezwykle sugestywny, dopracowany, a jednocześnie jak na komedię przystało śmieszny( co w naszym kraju jakoś twórcom nie zawsze wydaje się to takie oczywiste)
Naprawde nie mam wątpliowści to najlepsza komedia polska ostatnich lat,

ocenił(a) film na 1
marcinn_ek

..Ludzie powaliło Was..żałosna i prostacka komedia dla jakiś niewyżytych seksulanie.. DNO!!!
Z czego tu sie cieszyć?! Że juz nikogo w tym kraju nie tsać na t, żeby zrobić film równy E=MC2 czy Chłoaki nie płaczą..?!!

ocenił(a) film na 8
jkanabus

I ja uważam, że komedia jest świetna. Humorystyczne teksty, sytuacje, wszystko trzyma się kupy. Jedną z ciekawszych rzeczy jest fakt, iż cała akcja trwa jeden dzień (łącznie z nocą) i nie ma tu jakichś wydumanych historyjek. Może to i prostackie ale lekkie i śmieszne i ma w końcu jakieś przesłanie. Nie znam żadnej polskiej tak dobrej komedii.