Film do obejrzenia, choć skierowany nie do wszystkich ( troszkę obraża płeć piękną:D). Jednak przy takim doborze aktorów spodziewałem się czegoś dużo lepszego. Niestety minęły już te czasy kiedy wychodziły takie Polskie komedie jak Killer , Kilerów 2-ch, Chłopaki nie płaczą, Poranek Kojota.
Ja tam raczej nie poczułam się obrażona.
Cóż w wielu filmach są skierowane takie teksty w stosunku do kobiet tylko nie w takich ilościach...
"Film do obejrzenia, choć skierowany nie do wszystkich ( troszkę obraża płeć piękną:D)"
nie zgadzam się... ten film wg mnie nie obraża ani nie miał na celu obrażania. On po prostu ironizuje, naśmiewa się... Dziwię się kobietom i mężczyznom którzy mówią że ten film obraża kobiety i jest chamski. Czy tylko ja zauważyłem elementy które "obrażają" nas mężczyzn?? Z całym szacunkiem ale najstarszy członek owego wesela był chyba największą dla nas "obrazą" i pouczeniem. Fakt że ten film się skupia głównie na kobietach itd ale żeby twierdzić że obraża??
Proszę o chociaż odrobinę dystansu. Teraz wychodzi Lejdis i co panowie zaczną się teraz boczyć na film?? G Ł U P O T A
Testosteron jest wg mnie śmieszny ale też punktuje pewne sprawy. Oczywiście są one przejaskrawione albo inaczej - przedstawione są skrajne przypadki występujące w społeczeństwie.
"...Polskie komedie jak Killer , Kilerów 2-ch, Chłopaki nie płaczą, Poranek Kojota."
wg mnie to jedna z najlepszych komedii które powstały w Polsce.