PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279958
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Testosteron

ocenił(a) film na 10

Byłem wczoraj w kinie z Moja Kobieta i przyznam że miałem obawy co do kolejnej "najlepszej polskiej komedii" po tym jak zobaczyłem Rysia. I jestem do dzis pod wrażeniem tego filmu. Ubaw był po pachy , może nie zawsze były to najbardziej inteligentne teksty, ale generalnie film super. Myślę że tacy własnie jesteśmy... MY FACECI!!!!!!!!!!!!!!A przy okazji całkowicie szczerze chyba jedna z najlepszych polskich komedii !!! I co warto zauważyć to fakt że mamy już grupę młodych zdolnych polskich aktorów którzy są naprawdę świetni i może będą niedługo mogli zastąpic Pana Marka Kondrata.Naprawdę polecam!!!!!!!!!

pawel_zysko

Ja przed chwilką wróciłam z kina no i.... troche cieńki... myślałam ze bedzie lepszy i śmieszniejszy... a tu lipa. Owszem były sceny, z których można sie pośmiać, ale dla mnie śmieszny film to taki, przez który boli brzuch z rechotania i łzy lecą!!!
I te texty że wszystkie kobiety <oprócz matek, żon, babć i ciotki Robala> to "suki" MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE TO NIEPRAWDA!!!
Każdy facet tak uważa bo nie zna swojej kobiety!!!

Ten film to perfidny atak na kobiety!!!
Jakaś kobieta reżyser powinna się odwdzięczyć i nakręci podobny film o kobietach, które obgadują mężczyzn...
Film trwałby więcej niż 2godz. albo i dłużej...
Wy faceci też macie wady... i to dużo...