PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279960
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

dlaczego?...poniewaz jako gatunek dominujacy mamy jak i wiekszosc predyspozycje aby sie ubawiac z kobietami a jesli chodzi o tryb małzenski to kto nie prosi pierwszy o reke jak nie my, to jest nasza rola nasze bycie a o kobiety trzeba tylko dbać kiedy sytuacja staje sie odwrotna to i jest tak pozniej ze wszystkim,zwalanie wszystkiego na jedna kupke gdzie zostaje nie godziw,żal,zostaje sie z niczym ...tak mnie sie wydaje i napisałem to w obronie nas wszystkich czyli meżów i tych przyszłych...

Lokos_2

No proszę, nawet tu można znaleźć temat do studiów. 5 komentarzy i proszę - ile złości się wylało. Taka oto "dyskusja" pokazuje, jacy są mężczyźni (też sobie będę uogólniać, a co..)

Lokos_2

jestem w szoku...;/
na pewno internetowa anonimowość zachęciła was do takich wypowiedzi, ciekawe czy w realu tak dumnie reprezentujecie swoje "poglądy" i uświadamiacie kobietom co o nich myślicie ? ;/...
Trudno mi się powstrzymać, aby nie rzucić epitetami na takie poniżające kobiety słowa... nie sądziłam że na FW spotkam osoby na takim poziomie...

mabia_2

FW nie przeprowadza testów na inteligencje , może tu się wypowiadać każdy idiota.

Myślałem , że jest to dobrze widoczne.

Fazii

chyba masz rację, coraz bardziej to widzę...;/

ocenił(a) film na 10
mabia_2

Oczywiście, że mowie. Poza tym mój cytat jest ogólnie znany. Jedne się obrażają, inne z tego śmieją. Po prostu wiadomo, że kobieta patrzy na status materialny mężczyzny i nie ma w tym nic dziwnego, nie ma co się obrażać, tak samo samiec patrzy na wygląd fizyczny. To jest znane od czasów jaskiniowców już, że im samiec silniejszy, im kobieta miała większe piersi itd. miał większe powodzenie bo gwarantowało przetrwanie. Ja naprawdę lubię kobiety, lubię z nimi rozmawiać chyba nawet bardziej niż z facetami, aczkolwiek posiadają jakieś wady (TAK SAMO JAK MĘŻCZYŹNI!!!). Facet to świnia to w każdej kobiecie k... dwie trzecie. To przysłowie znają starzy mężczyźni, często przytaczam ten cytat żartobliwie.

A film bardzo dobry. Jakoś większości kobietom z mojej rodziny, otoczenia, pracy ten film się spodobał. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Tommy_DeVito

Ten cytat znają starzy* i młodsi mężczyźni, ojcowie synom przekazują, nie można wszystkiego brać dosłownie.

EDIT: aha, żeby nie było ABSOLUTNIE nie popieram przemocy fizycznej.

ocenił(a) film na 5
Lokos_2

o_o

A o co chodzi tak w ogóle?