PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279958
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Należy się poważnie zastanowić, czy Piotr Adamczyk, który wcielił się w rolę Wielkiego Polaka Jana Pawła II nie posunął się za daleko reklamując swoim obnażonym przyrodzeniem ten film? Panie Piotrze apeluje o opamiętanie!!!

ocenił(a) film na 7
severe1984

To jest aktor nie papież.
Ale wie pan co mówi (Adamczyk) jak idzie do sklepu ogrodniczego?
Poproszę pięć worków ziemi... TEJ ziemi;)

QusaQ

nie znalem tego o workach ziemii. DOBREEEEEEEE :)

severe1984

oj straszne naprawde!
jak on mógł!
To jest aktor i bardzo dobrze ze ma mozliwosci sprawdzania sie w tak skrajnych rolach!
co do plakatu hmmm to tez jakos mnie nie powala, nie dlatego zebym był jakos pruderyjny czy cos, po prostu jakos stado chłopa ze zdjętymi majtami mnie nie pociąga, ale doceniam pomysłowość i czekam na film, bo sztuka teatralna jest przezabawna!

marcinn_ek

Adamczyk jak i reszta chłopaków z plakatu nie obnażył swoich "klejnotów" :)

Każdy, kto przyjrzy się plakatowi zauważy, że spuszczone są tylko spodnie, a nie spodnie i majtki :) Poza tym ocenzurowane fragmenty są za jasne ;P

ocenił(a) film na 1
max_c

wow bravo, cóż za expertyza... mało mnie interesuje co te siedem pierdół miało na tyłkach podczas robienia zdjęcia - liczy się to, że ten plakat jest jednoznaczny i kiedy go widzę na tym portalu to mam ochotę kopnąć w kineskop. A jak mi go przywala gdzieś na moim pięknym osiedlu to spale razem z instalacją.

ocenił(a) film na 9
rafau

Kopnij, zrobisz przysługę sobie i nam wszystkim.
MSPANC

max_c

MaXiU14:
Adamczyk jak i reszta chłopaków z plakatu nie obnażył swoich "klejnotów" :)

Każdy, kto przyjrzy się plakatowi zauważy, że spuszczone są tylko spodnie, a nie spodnie i majtki :) Poza tym ocenzurowane fragmenty są za jasne ;P

A skąd wiesz, że ci ludzie mieli pod spodniami majtki?

severe1984

daj spokoj,przeciez to aktor i w ciagu swojego zycia wciela sie w wiele rol,nie bedzie teraz szufladkowany tylko dlatego ze zagral papieza<sciana>...jak chce niech pokazuje co nieco;p

severe1984

To aktor, nie papież...teraz do konca zycia ma grac ksiedza?? pomyslcie..dobrze jest sie pokazac w kazdej roli

ocenił(a) film na 7
severe1984

severe1984 ? skąd ten drewniak sie urwał? ,,zniesmaczony" ? takiego słowa nie ma w moim słowniku

ocenił(a) film na 4
severe1984

Jak byś niewiedział to "nasz" "wielki" Wojtyła też miał przyrodzenie.Ludzie kiedy skończycie z tym "wielkim" "polakiem" jeszcze sie wam nie znudziło?

krajaan

Myślę że Jan Paweł II był takim człowiekiem, że dla wielu ludzi pozostanie autorytetem do końca życia (nie "znudzi się"). Ciągle więc będą takie komentarze przy każdej nadającej sie ku temu okazji czy tego chcesz czy nie, dlatego nie widzę powodów dla twojego zdziwienia.

Co do pana Piotra to myslę że należałoby najpierw zobaczyć film.

severe1984

Wyjaśnienie. A teraz na poważnie. Chciałem się przekonać jak ludzie zareagują na taki komentarz. Po Smierci JP2 miałem już dośc akcji typu pojednanie kibiców (które trwało cały dzień czy tam dwa), stawianiu na potęgę kolejnych pomników papieża, czy kupowanie jego książek, które służą za hodowle kurzu i pokazywaniu znajomym jak bardzo kochamy ojca świętego ( ja czytałem jedną z encyklik, laborem exercens, według mnie jest nudna i nie jest to tylko moje zdanie). Demon 82 sprawdź w słowniku jak nie znasz takiego słowa. Krajaan zgadzam się z Tobą trzeba skończyć z tym ciągłym gadaniem o wielkim Polaku. Cieszę się, że ludzie na filmweb mają takie normalne podejście do tej sprawy. Teraz tylko zastanawiam się czy nie zadzwonić z tym problemem do rozmów niedokończonych ;)

severe1984

ej stary chyba zostales wyjasniony cos mi sie wydaje :D:D niesmaczne to by bylo jakby krolowa angielska ze spuszczonymi gaciami reklamowala ten film (i mowiac niesmaczne nie mam na mysli tylko zartu ale tez sama angielska krolowa... jest paskudna trzeba przyznac)...
peace love and hits from the bong!

severe1984

tjaaaaa i brakuję tylko tej starej baby z Polskiej komedii która mówi:

"O święta Tereso!!!"

Przecież to aktor i zresztą zagrał rewelacyjnie

ocenił(a) film na 10
Gregory

to może nie powinni więcej puszczać PSÓW no bo przecież LINDA grał księdza robaka w PANU TADEUSZU!

smirek

severe 1984 ty weź się lecz człowieku bo jesteś poważnie upośledzony

użytkownik usunięty
severe1984

Jak to mawiaja, aktor jest do grania jak dupa do sra...

severe1984

haha, ot polska;]
Adamczyk nie jest papiezem tylko aktorem. mysle ze to dobrze ze wreszcie wyzwoli sie z tej jednej roli

cyjanek

uf jaka ulga, gdy doczytalam ze ten watek to prowokacja;)

severe1984

mam nadzieje ze 1984 w twoim nicku nie jest rokiem twojego urodzenia .jesli jednak tak jest i masz 23 lata to jestes moherem pelna geba.odmow rozaniec,polez krzyzem i nie patrz na plakat testosteronu bo te meskie pisiory(w domysle bo sa niewidoczne) stanowia grzech smiertelny dla twojej duszy.wariacie :)

spidermarx

ejeje widze, ze wiekszosc czyta tylko pierwszego posta :/

ocenił(a) film na 7
severe1984

zniesmaczony?:lol: nieno, kolego, nie przesadzasz trochę. To aktor:/ nie papież. ech

severe1984

Do: smirek, phil anselmo, spidermarx, kaczy dziup - przeczytajcie wszystkie posty. W jednym z nich dałem wyjaśnienie.
spidermarx - niezle mnie pojechaleś ;)
Jak przeczytacie to proszę o komentarze do pomysłu opisanego na końcu
Pozdrawiam forumowiczów i J.C. (Jezus Christ) :)

severe1984

http://img65.imageshack.us/my.php?image=chujexn0.jpg

zupelnie nowa punkowo-awangardowa wersja plakatu!

ocenił(a) film na 8
severe1984

No na szczeście to tylko prowokacja była :) Ale jak już jesteśmy przy temacie plakatu, który niewątpliwie u wielu osób wywołuje mieszane uczucia. Zastanawiam się, czy takie sławy i tak dobrzy aktorzy muszą reklamować w Polsce dzieło sztuki zdejmując majtki? Wiem, że to wszystko to zabawa i dla aktorów jak i producentów to był to tylko śmieszny żart, ale jednak. Aktor to jednak szanowany zawód... powinien być.

adam_

No własnie, aktor to aktor wciela się w różne role, a to, że był papieżem w jednym filmie to nie znaczy, że musi być w każdym następnym. To by było nudne, zresztą aktor przyjmuje wiele twarzy i nie zawsze chce być kojarzony z jednym..pierwsza myśl to zniesmaczenie ale prawda jest taka , że takie jest życie aktora. Przyjmuje wiele ról począwszy od narkomana , transwestyty po księdza itd (to tylko przykład). Chcielibyście w każdym filmie widzieć tylko Piotra Adamczyka w roli papieża badz ksiedza...wtedy inni aktorzy nie mogli by równiez wykazać się w tej roli bo byłaby zajeta przez jednego aktora. Nonsens.

agateczka

Plakat pomysłowy...owszem :D ale uważaj po znów poczuje się "zniesmaczony" :F

ocenił(a) film na 7
adam_

Ale oni nie zdejmują gaci bo ten film jest tak beznadziejny, że trzeba go reklamować kontrowersją. Plakat ma swoje odbicie w filmie, który jest kawałkiem świetnej komedii. Nie wiem dlaczego plakat miałby być niesmaczny skoro krocza panów są ocenzurowane (i domyślam się, że taka była wizja twórcy plakatu, i taka wizja odpowiada tworcom filmu).

Lepiej obejrzeć film a nie zajmować się plakatem. Ja przed obejrzeniem filmu plakatu nie widzialem.

ocenił(a) film na 3
crov

DOBRY aktor nie boi sie zagrać zadnej roli wiec dlaczego adamczyk miał by sie ograniczac? dlatego ze grał papieza to ma grac same przyzwoite role? nie badzmy śmieszni.Jak dla mnie mogł by zagrac teraz homoseksualiste narkomana byle zagrał go dobrze :)

ocenił(a) film na 3
veruss

widze ze troche zdublowałam powyzsze wypowiedzi :)sorry nie przeczytałam ich wczesniej

ocenił(a) film na 9
severe1984

Apelujemy do zniesmaczonego - czasami spróbuj pomyśleć zanim coś napiszesz!!! Leczysz się u doktora Lubicza?

ocenił(a) film na 8
severe1984

Hahahaha doprawdy zabawny post!!!! Piotr Adamczyk jest aktorem a nie papiezem to raz, a po drugie to, że zagrał papieża nie oznacza chyba,że do końca życia będzie grał role duchownych, księży, pastorów, świątobliwości. Jakże nudnym byłoby oglądanie go cały czas w jednym profilu filmowym.Niepoważne....

użytkownik usunięty
severe1984

hahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahha hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaha hahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahaha hahahahhahahahahahah

ale sie kurwa usmailem