Spodziewałem sie znacznie wiecej po tym filmie.. a wyłączyłem go po 30 minutach co nie zdarza mi się często, staram się oglądać filmy do konca ale tego po prostu się nie dało oglądać. Strata czasu.
Miałem podobne odczucie po pierwszych 20 minutach oglądania,również myślałem nad wyłączeniem filmu (oglądałem na kompie,z pewnych powodów akurat na ten film do kina się nie udałem),jednak postanowiłem obejrzeć go do końca i Tobie radzę zrobić to samo...film z minuty na minutę coraz lepszy !
Zgadzam się całkowicie! Film jest tak kiepski, że gratuluje że wytrwałeś te 30 minut! Swoją drogą kto ma kasę to ma media, natrętna reklama zrobiła ludziom wodę z mózgu i nawet taką chałą potrafili ludzi zainteresować!
Spodziewalam sie czegoś znacznie lepszego. Film może w 2 lub 3 momentach mnie rozśmieszył, generalnie nic ciekawego. Myślałam, że już nigdy się nie skończy. Na pochwałę zasługuje jedynie dobre aktorstwo. Znacznie bardziej do gustu przypadł mi film 'Lejdis', który polecam.
zgadzam sie z wami, ten szum wokol tego filmu wynika zapewne z ilosci znanych aktorów. generalnie film ma dobre i złe momenty, ale całosciowo jest mega nudny i mega do d....y
cała akcja dzieje sie na weselu...nic sie nie dzieje, pseudorozmowy meskie, nie majace nic wspólnego z rzeczywistowscia
daje mu 10/10 w kategorii rozczarowania filmowego roku
Spodziewałem się mega śmiesznej komedii. Tyle osób zachwalało, a ja się nudzę...
racja film trochę nudny i zgadzam się też z tym, że może przyciągać z racji dobrych aktorów tam występujących. duży plus dla filmu to : obsada.
Oglądacie 20 -30 minut i oceniacie film ?? normalnie żal szkoda słów może ocenicie film po pierwszych napisać po co oglądać cały ??
A ile mieliśmy czekać aż usłyszymy lub zobaczymy coś ciekawego? Godzinę? Może dwie? O_o
Wiesz, niektórzy szanują swój cenny czas. Cieszę się, że możemy ostrzec innych by nie marnowali swego na oglądanie tego badziewia.
Jak pierwszy raz oglądałem ten film z tatą to też mówił że początek beznadziejny i nieśmieszny ale jak obejrzał dalej to powiedział że film jest fajny.