byłam dzisiaj z klasą w kinie na tym i co kawałek myśleliśmy, że już jest koniec, bo totalnie się nudziliśmy podczas seansu. było kilka fajnych scen, ale trzeba podkreślić KILKA. niestety wspaniała obsada nie pomogła. mało akcji, dużo smęcenia. ogólnie nie polecam.
Rafau,twoje komentarze pod tym filmem są pisane z jakąś szewską pasją.Każdy ma swoje zdanie,a jeśli ktoś uważa,że to jest całkiem dobry film,ty od razu bluzgasz i rzucasz błotem,troche kultury i okrzesania życzę! PS. Mnie film oglądało się bardzo przyjemnie,film z drugim dnem i przesłaniem,słownictwo dosyć dosadne,ale umiejętnie wykorzystane,polecam.
Nie, panie kolego, żadna tam szewska pasja - wydaje ci się.. poza tym kolo - nie insynuuj, ok? Ja nigdy nikogo pierwszy nie obrażam - taką mam zasadę na tym forum. A truizmy, że każdy ma swoje zdanie, to właśnie tym po drugiej stronie barykady ciężko to zaakceptować i to im cieknie piana z pysków kiedy się na mnie rzucają z nienawiścią - ja tylko piszę co myślę.. i poczytaj sobie (z uwagą!) którykolwiek wątek, a zobaczysz, że nigdy pierwszy nie zaatakowałem drugiego człowieka - co innego na film, ale film to chyba mogę, nie?
Aaa... i co do "kultury i okrzesania" - ja tylko gadam waszym (choć niekoniecznie twoim) językiem, inaczej by mnie nie zrozumieli ;] Zauważ, że jak rozmawiam z osobami na nieco wyższym pułapie intelektualnym - ot chociażby koleżanka ewa z poprzedniego wątku, to