po obejrzeniu filmu mialam mieszane uczucia.
sa tacy co pisza ze wszystkie kobiety sa dwulicowe zaklamane itd...
no pewnie oczywiscie kobiety sa niczego warte a a wszyscy faceci sa super lojalni wierni romantyczni zabawni i wogle ogolnie sa lepsi pod kazdym wzgledem... zenada
nie mozna brac tego filmu tak na powaznie.
wiekszosc ludzi maja rodziny dzieci sa w zwiazkach przez dlugie lata . duzo z nas mialo niestety troche pecha z partnerem czy partnerka ale nie mozna tak uogalniac wszystkiego i wszystkich. ten film to czyni ale nie bierzmy tego tak do serca...
w sumie to kazdy ma w sobie cos zlego, zle postapiamy wzgledem innych chcac tego czy nie.
faceci nie sa gorsi ani tez lepsi. kazdy moze byc wartosciowy-
moim zdaniem jest to film bardzo szczery bardzo prawdziwy.
niestety taki "humor" mnie nie bawi. zgraja facetow spotyk sie i uzala sie nad soba przez dwie godziny. mnie to troche zmeczylo. niektore teksty moze fajne ale zadna rewelacja. jak dla mnie to nie komedia.
kazdy ma swoje zdanie i inne poczucie humoru.
przecież w tym filmie było tyleż "najazdów" na kobiety co i facetów. Pewnie po prostu połowy nie zrozumiałaś.
podaj mi jakie to najazdy na facetow ?
widze ich bardzo malo. moze mnie oswiecisz?
uwazam ze filmy spod gatunku Komedia nie powinno sie brac na serio pod zadnym wzgledem. Niestety, ty wzielas to stanowczo za serio. Moze problem polega tu na tym ze nie masz dystansu do siebie? Powinnas umiec sie smiac z siebie i z kobiet mimo iz nia jestes.
Ja sie swietnie bawilem np. na komedi Lejdis choc ona tez miala pare obrazliwych watkow dla mezczyzn. Ale trzeba odzielac fikcje od rzeczywistosci.
tak sie sklada ze mam dystans do siebie, nawed nie wiesz jak wielki.
niestety jak na moj gust to nic zabawnego w tym filmioe nie bylo. nie wiem jakim cudem to jest niby komedia.
film mnie w zadnym wypadku nie urazil, i nie przyjelam go na serio,
no jak "naweD" to ok xD
jak dla mnie film swietny a historia fistacha wogole mnie powalila :D
..."pytam wiec... kochanie czyje sa te walizki w przedpokoju?" "ona mi na to...Twoje, wyprowadzasz sie" "no ale jak to przeciez pol godziny temu mowilas ze mnie kochasz" "klamalam" xDD
jestem kobietą, a film uważam za świetny. jedna z lepszych naszych komedii. lejdis za to jest jego tanią podróbką. w ogóle nie podobał mi sie ten film, nie było momentu żebym sie zaśmiała, wszystko takie naciągane. za to testosteron: arcydzieło. nic dodać nic ująć.