5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 280085
5,3 34 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

hrrr..grrr.. cóżssszzz jak dla mnie test'osteron nie przeszedł test'u.. porażkowaty klimat.. szkoda fajnych aktorów, naprawdę.
Wysiedziałam do końca, ale formuła była dalece poniżej poniżej płaskoniżu..ja pierdziu, dosłownie tycio tycio czegoś, co możnaby podciągnąć pod bystry humor.. nie wnosi nic nowego, wszystko już było, więc przejedzenie oczywistością w tym filmie było usypiające.. teksty potwornie przewidywalne. Na plus filmu - sceneria i wątki typu: 1) wpleciony znienacka obrazek rock'a chrześcijańskiego oraz 2) instalacja rurek z "krwią" i jej gejowaty autor (ale przeciw gejom nie mam nic).
no, a odnosząc się do kwestii, że 70 % widowni "ryło" ze śmiechu.. cóż, smutne, że tak niewymagający są ludzie (tuć ludziki).. nawet jeśli to "tylko" komedia, można chyba było zrobić coś bardziej wyszukanego, błyskotliwego?! czy nie??? yyy, aż dziwię się w ogóle, że ten film komentuję..ale jak widać antyreklama też się naprawdę nieźle sprawdza. szok. film tak słaby, że aż szok , serio.

pozdrawiam wszystkich forumowiczów i tych anty'testo- i tych pro'testosteronowych.
peace , fcu