no nie wiem... lejdis było owiele fajniejsze, ale normalka że facetą bardziej spodoba się testosteron a dziewczyną lejdis
zgadzam sie testosteron o wiele lepszy :D i te wstawki o ich historiach rewelacja :)
Co do porównania z Lejdis to nie zgodzić nie mogę, ale podobał mi się Adamczyk, nareszcie w jakiejś innej roli. :) Nieźle mu poszło. :)
Witam,
zgadzam się w 100% z założycielem tematu !!! Oglądałem Testosteron już z 4 razy..piąty, bo właśnie leci na Canal+ :D i za każdym razem mnie bawi :) Czego nie mogę powiedzieć o Lejdis. Byłem na tym filmie w kinie i naprawdę się zawiodłem. Nie dość, że trwa ponad 2h to naprawdę śmiesznych chwil w tym filmie można policzyć na palcach jednej ręki. Nie wiem może reżyser myślał, że jak panienka będzie przeklinać jak najęta to będzie śmiesznie :). Momentami prawie się mi usnęło bo zaczynało to przypominać telenowele albo dramat obyczajowy. Osobiśćie nie odradzam nikomu tego filmu, bo warto iść choćby porównać go z testosteronem. Ale to tylko mój " męski " punkt widzenia :)
pozdrawiam wszystkich kinomanów :)