Ja oglądałam dwa razy, raz z chłopakiem. A za drugim razem byłam zmuszona oglądać to dziadostwo w autokarze którym udawałam się za granicę. Mogę się więc kolego wypowiedzieć? Dla mnie i mojego chłopaka ten film to: DNO, KICZ JAKICH MAŁO!! Generalnie zmarnowany czas. NIE POLECAM!
4/10 Dobra obsada i rewelacyjna scena z Wojewódzkim, ale reszta- przede wszystkim zakończenie to kpina z kina
Nie wiem kto ocenia te filmy, że to badziewie ma tak wysoką średnią. Starałam się wytrzymać, bo skoro tyle ludzi foleca ten film to może się rozkręci... Po 40 minutach patrzenia jak grupka facetów łazi i ględzi bez składu i ładu i do tego wcale nie do śmiechu darowałam sobie tą pseudo-komedię. Daję 1/10 i to tylko dlatego, że nie przewidziano takiej oceny jak 0!
Ja wytrzymałam dłużej, bo godzinę.wiem, ze nie powinno się po połowie filmu go oceniać, ale czy akcja nie powinna wciągnąć po godzinie...
Jedyny moment, na którym się uśmiechnęłam, to gdy szukali kibla i mieli zafarbowane ręce...reszta widocznie nie trafiła w moje poczucie humoru.
Miałam wrażenie, że fabuła głównie jest oparta na powtarzaniu 20 razy słów tj. "k*rwa" czy "suka"...
Mam wrażenie, że nigdy naprawdę nie nudziłam się na filmie...