PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279960
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

i moja wypowiedź nie jest spowodowana niesmakiem po usłyszeniu szowinistycznych tekstów(gdyż niektóre nawet wywołały u mnie śmiech:)), lecz po prostu faktem, iż film nie zachwycił mnie niczym.wychodzę z założenia, iż każdy oglądany przez nas obraz powinien zmusić do jakiś refleksji, skłonić do zastanowienia lub dostarczyć dużą dawkę radości, rozbawienia itd.
dotrwałam do końca, ale jestem wielce zadowolona, że nie poszłam na 'testosteron' do kina.szkoda kasy..
nic nie wniósł do polskiego kina.nie można zaliczyć go do dobrych komedii.odważę się nawet stwierdzić, że przyniósł kompletną klapę.mam nadzieję, iż nie trafi do zagranicznych kin..to dopiero będzie wstyd..

nadia_

tak po zastanowieniu stwierdzam jednak ze cytaty wymiataja..
sa napradwe niezle.
mimo ze film sie dluzy i wiele scen jest zbednych to teksty nadrabiaja.

ocenił(a) film na 7
nadia_

to film dla mężczyzn, więc nadio dziękujemy za takie wypowiedzi

ocenił(a) film na 8
nadia_

co znaczy "że przyniósł kompletną klapę" (chodzi ci o to że ty decydujeszcz czy film bedzie klapą czy nie???)

Kijo

nie.to nie ja decyduje.ale w takim razie powiedz mi co wniosl do polskiego kina ?mozemy pochwalic sie nim przed widownia zagraniczna ?

Kami122->to podziel sie ze mna Twoimi refleksjiami ?jestem ciekawa..

po prostu wyrazilam swoje zdanie.uwazam ze nie jest to ambitny film.lubie komedie ale na poziomie.

ocenił(a) film na 9
nadia_

bo to nie komedia a komediodramat
bo to nie zwykly film a raczej fabularyzowany teatr
...
daje do myslenia i dostarcza radochy

polecam
Pozdr.
Hek.

nadia_

"powinien zmusić do jakiś refleksji, skłonić do zastanowienia lub dostarczyć dużą dawkę radości, rozbawienia"
a ja to wszystko znalazłam w testosteronie, cytaty bardzo dobre- rozbawiły mnie niesamowicie, natomiast rozważania bohaterów na temat świata kobiet i relacji pomiędzy płcią męską i żeńską dały moim zdaniem powody do refleksji