PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279960
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

nie wiem jak wy ale ja uwazam ze film momentami to jedno wielkie przegiecie, szczegolnie w stosunku do kobiet , ale coz z drugiej strony pokazuje jak płytcy i beznadziejni są faceci , czyli totalny testosteron , a przecietny facet nie mysli głową , pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
interagnes

No, women no cry...

Czy ja wiem, przecież to komedia. Wiadomo, że nie ma co brać wszystkiego na serio. Przy większej widowni, jak to przy komedii +/- po połowie według płci zabawa chyba była niezła.

Widzów rozruszały teksty typu 'kobiety stworzyły piłkę nożną abyśmy dla nich grali a jak leci Liga Mistrzów to na Złotopolskich przełączają', 'Wszystkie kobiety to kurwy oprócz naszych żon i matek' czy jakoś że 'za facetów jakiś hormon decyduje'.
Czy to był dobry film na randkę, albo wspólny wieczór? Pewnie zależy czyj ;>

Co do filmu wszystko było ok, do momentu gdzie okazuje, że Grek jest ojcem kelnera, jak mówić o przegięciu - to było przegięcie.

ocenił(a) film na 10
interagnes

Nie koniecznie, ja ten film określę jednym słowem pocieszny, warto jest jednak zwrócic uwagę że wszyscy panowie kochają, szanują swoje żony czy dziewczyny, a na genialne rozważania, wnoski dotyczące kobiet wpadają dopiero po sporej dawce alkoholu...tak więc nie powinniśmy się obrażać na to co panowanie wysnuli łącząc procenty z naukowymi uzasadnieniami. Z całej siódemki, jeśli już rzeczywiście zaciekłe feministki poszukują ,,kozła ofiarnego" to niech skupią się na postaci Tytusa.
Pozatym takie komedie ogląda się z przyjemnością, nareszcie coś co zmusza potencjalnego odbiorcę do refleksji, zapewniając mu przy tym świetną zabawę. Polskie komedie przewyszają rangą beznadziejne, głupkowate komedie amerykańskie, szkoda tylko że nie potrafimy się wypromować :(.

interagnes

mnie ten film nie obraził, uważam wręcz, że było w nim dużo prawdy, pokazanej w zabawny i interesujący sposób,
na pocieszenie zniesmaczonym koleżankom powiem tylko,że reżyserzy kręcą film LEJDIS http://www.filmweb.pl/Tw%C3%B3cy+%22Testosteronu%22+ruszaj%C4%85+z+%22Lejdis,New s,id=35344
jest szansa na zemstę :-)

ocenił(a) film na 6
interagnes

"ale coz z drugiej strony pokazuje jak płytcy i beznadziejni są faceci , czyli totalny testosteron"
a twój tata albo Jan Paweł II? też jajami myślą?

Jedyne co ten film może obrazić to ograniczonych widzów (na jakiego ty się tu właśnie wykreowałaś), którzy nie łapią, że tu mamy do czynienia z komedią... Za takich ludzi właśnie wstyd. Dystansu trochę.

Idź w świat poznaj faceta, który jajami nie myśli, bo się chyba w nieodpowiednich kręgach obracasz. Równie dobrze mógłbym napisać "Baby do garów i przewijać dzieci".

ocenił(a) film na 7
interagnes

a ty czym myślisz, bo jeśli to twoje zdjęcie, to wyglądasz jakbyś coś brała