PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279960
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

totalne dno to zbyt łagodne określenie , chciałem się wybrac na ten film do kina jednak sie rozmyslilem z czego jestem bardzo miło zadowolony ... Film zobaczyłem na dvd jednak wyłączyłem 20 min przed koncem gdyz nie szło dalej tego czegos oglądać.Żarty na poziomie Karola S. z Familiady.Totalna porażka , miało być wesoło a jest żenująco , Kiepszczyzna jednym słowem mówiąc ...

ocenił(a) film na 1
filipxx

popieram kolegę powyżej, film totalna porażka, nie mniejsza niż kaczory w rządzie

Pan_Ciapa

Jak na mój gust to nie porywajace. Mąż usnął po pól godziny (ogldalismy na DVD), a ja jakoś dobrnełam do końca, ale specjnie ani humoru ani inteligencji tam nie dostrzegłam..

ocenił(a) film na 1
filipxx

Podpisuję się rękami i nogami!
Żarty na poziomie Familiady, prawda.
Żenujący, wstyd, że do wydania DVD dołączone były napisy w języku angielskim... Jeszcze jakiś zagraniczny gość w Polsce obejrzy ten film.
Wstyd polskiej kinematografii.

ocenił(a) film na 8
gortop

A mi sie ten film podobal,swietna komedia.

cinas91

hehe.
mysle dokladnie tak samo.
juz myslalam ze to ja jestem jakas inna(po tym jak otrzymalam odpowiedzi pod swoja ocena-"po prostu MASAKRA").
niektore teksty moze i byly zabawne ale jesli chodzi o akcje-nuda.nic sie nie dzialo.

ocenił(a) film na 4
filipxx

Zgadzam się w pełni z tą opinią, bo i u mnie było podobnie. Chciałem iść na "Testosteron" do kina skuszony niezłą obsadą jak na Polskę, ale ostatecznie obejrzałem film na DVD. Słabizna straszna, humor cienki, miejscami prostacki i debilny. Już sam początek, gdzie co drugie słowo to k.... mnie zniechęcił. Dobre polskie komedie umarły dawno temu wraz z Seksmisją i Kilerem. Zdecydowanie poniżej oczekiwań! 4/10

ocenił(a) film na 4
Danny_2

I co tu dużo mówić.
Zgadzam się w pełni z oceną powyżej.

użytkownik usunięty
filipxx

Zupełnie się z wami zgadzam! W tym filmie nic się nie dzieje, ani to nie jest śmieszne, ani to wzruszające... dno. Dotrwałam do końca filmu tylko po to żeby móc z czystym sumieniem się wypowiedzieć na jego temat, bo niektórym filmwebowiczom przeszkadza gdy ktoś się wypowiada na temat filmu którego nie widział do końca... :/

filipxx

Również się zgadzam. Spodziewałam się świetnego filmu, a dostałam 2 godziny nuuudów. Obejrzałam do końca tylko dlatego, żeby mieć czyste sumienie, że widziałam całość. Do końca miałam złudną nadzieję, ze film się rozkręci, ale się przeliczyłam. Dno totalne!

filipxx

No coz - jak kazda polska komedia - zero akcji, glupia fabula, wykonanie jeszcze gorsze, ale probuja tekstami nadrabiac - dokladnie tym systemem kreci sie u nas filmy tego gatunku:) No i gdyby nie to ostatnie to dalbym rzeczywiscie ze 2, 3 punkty, a tak daje z 6. I ani grosza wiecej:)

filipxx

a mi się film bardzo podobał. fakt faktem, nie ma tam zbyt dużo powodów do śmiechu, ale mnie wciągnął. akcji typu strzelanina-pościg nie było ale wcale mi to nie przeszkadzało. a to chyba dlatego że ten film trafnie opisuje relacje damsko-męskie

filipxx

Trafnie opisuje relacje damsko-meskie ale nic nowatorskiego i ciekawego do tych relacji nie wnosi. Po co mi ogladac cos o czym wiem od dawna? Slaba komedia jak dla mnie.

Emez

niby każdy to wie a mało kto mówi o tym wprost

ocenił(a) film na 1
filipxx

1/10, nie oglądać! Strasznie się zawiodłam, chciałam wyłączyć po pierwszych 10 min a potem wcale nie było lepiej..

ocenił(a) film na 6
yolly

zawiodłam sie i to strasznie nie wytrzymalabym do konca ale moja siostra sie uparła na prawde przereklamowany film

filipxx

miło, że nie tylko ja jestem zażenowany tym filmem :D

ocenił(a) film na 5
filipxx

typowo męski nieciekawy i za wulgarny ale może dlatego że jestem dziewczyną. Bardzo przedmiotowe traktowanie życia a zwłaszcza kobiet ci którzy kręcili ten film chyba nie mają za dobrych opinii o nas

sucha777_2

wulgarny napewno, ale czy za wulgarny? tak po prostu się mówi i to nie tylko pod klatką, zwłaszcza w stresujących sytuacjach a właśnie w takiej znaleźli się bohaterzy filmu. trudno o coś bardziej sztucznego niż wyrafinowane, cedzone kwestie którze rzekomo mają wypowiadać uczestnicy dramatycznych wydarzeń jak to się czasami zdarza w filmach, albo raczej w ich polskich tłumaczeniach.

czy przedmiotowe traktowanie kobiet? nie zapominaj że mężczyźni to wzrokowcy i większość z nas jak widzi atrakcyjną kobietę to właśnie myśli o niej w charakterze seksualnym. ja sam jak widzie "zdrową" kobietę mam po prostu ochote się z nią przespać. i nie ma to nic wspólnego z przedmiotowym traktowaniem kobiet. bo to nie oznacza, że myśle o kobiecie jako o zabawce seksualnej tylko wartościowej partnerce w seksie. nauczcie się to odróżniać