PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548487}
6,1 1,8 tys. ocen
6,1 10 1 1836
The Caller
powrót do forum filmu The Caller

^^

ocenił(a) film na 6

Może nie jest jakiś oryginalny i wybitny, ale przyjemnie się ogląda.

ocenił(a) film na 9
crystalcleo

A co jest według Ciebie oryginalne "Gotowe na wszystko"? Film jak najbardziej oryginalny z tych, które oglądałem na przestrzeni ostatnich kilku lat. Szanuję Twoją opinię, ale się z nią nie zgadzam.

ocenił(a) film na 6
silencer7

tak, pobij mnie jeszcze! :D

ocenił(a) film na 9
crystalcleo

Oj strasznie z Ciebie nerwowa osoba . Nie mam w zwyczaju bic kobiet, nie kręci mnie to. Nie moja wina, że mam inne zdanie, ale jak nie możesz tego przełknąc to trudno....

ocenił(a) film na 6
silencer7

Oo' toż ja nie powiedziałam, że nie mogę tego przełknąć xD'... i wcale się nie denerwuję, bo każdy ma swoje zdanie, nie oceniam^.^

ocenił(a) film na 9
crystalcleo

Ok ;-)

ocenił(a) film na 9
crystalcleo

A możesz? ; )

ocenił(a) film na 6
silencer7

oczywiście, że tak^^

ocenił(a) film na 6
crystalcleo

rozumiem, że wolałbyś żeby było inaczej by móc ze mną dłużej popisać! :D wiedziałam! :D ^^

ocenił(a) film na 9
crystalcleo

Wybitny nie ale oryginalny jest bardziej niż ty.

ocenił(a) film na 6
unrealxx2

jeeeju, dobrze xD

crystalcleo

Racja nic oryginalnego bo to JUŻ BYŁO pierwszy lepszy tytuł "częstotliwośc" motyw przeszłośc/przyszlosc jest oklepany.
Juz nie mowiąc o nie logicznym zachowaniu sie bohaterki:
- widzac cialo nie zglasza na policje
- kto odbierajac telefon - wiedząc ze rozmawia z jakas fisniętą babą przedstawia sie z imienia i nazwiska?
- normalni ludzie wyprowaqdzili by sie z domu ewentualnie zmienia numeru telefonu
- gdzie ci wszyscy mieszkali ? chyba Pcin Dolny że sie wszyscy znali , 100 mieszkańców na całą wioche, Mary K. to chyba malo popularne nazwisko skoro kilka dni zajelo psycholce znalesc ją jako dziecko, nie mowiac o tym typku, ledo imie nazwisko uslyszala i "znam twoich rodzicow?"

Wszyscy wszystkich znają, no i jeszcze jedno? skoro w dziecinstwie sie przyjaznily, to dobrze wiedziala kim jest ta kobieta, to czemu jej nie znalazla? wiem czepiam sie, ale film byl absurdalny i nudny

ocenił(a) film na 9
potente

Moje pytanie brzmi, oglądałas ten film, czy znasz go z opowiadań znajomych, którymi się otaczasz? Jeśli twierdzisz, że film był absurdalny i nudny to masz do tego prawo, ja jednak uważam, że nie wiesz o czym piszesz, film był i oryginalny i odkrywczy. Jeżeli jednak chcesz go przyrównac do "Króla Lwa" lub "American Beauty", które tak wysoko oceniasz, to nie rób tego proszę bo to nie te same gatunki. Ostateczna konkluzja jest taka, że nie powinnaś oglądac czegoś co Cię przerasta, a następnie komentowac tego na forum.

silencer7

Tak miałam wątpliwą przyje,mnosc oghladania tego ścieku - (ja nawina myslalam ze od tego jest forum, zeby wypowiadac sie oraz komentowac, nie wiedzialam ze to jest forum fanatyków absurdalnych filmow,) a nier porownalam go do krola lwa, ani do american beauty - bo bylo by to zniewaga dla tego kina. Porownalam go do "częstotliwosc" - bo to juz bylo, A jezeli ty uwazasz ze motywy oklepane i powtarzajace sie w filmach są odkrywcze - to zazdroszcze podejscia do filmu, bo kazdy film dla ciebie bedzie oryginalny i odkrywczy , nawet jak go bedziesz ogladac kolejny raz. :D

ocenił(a) film na 9
potente

Po pierwsze, uspokój się, bo Ci się ortografia, gramatyka i stylistyka sypią. Jeżeli uważasz, że te właśnie dwa filmy zasługują na wysoką ocenę to masz do tego prawo, ale to już pisałem. Po drugie nikt Cię nie zmusza do tego żebyś miała takie samo zdanie jak ja, ani do przytakiwania każdemu mojemu słowu. Po trzecie jezeli ten film był dla Ciebie ściekiem to podtrzymuję swoją, że nie powinnaś oglądac czegoś co Cię przerasta i wrócic do oglądania bajek.

silencer7

szkoda ze nawet nie potrafisz rzucic kontrargumentow, ja wymienilam co w tym filmie jest absurdalne, natomiast ty ani jednego przykladu nie podales co w tym jest oryginalnego, taaaaa "czemu film the caller wielkim dziełem jest?" heheh

ocenił(a) film na 9
potente

Argumenty??? Parciana retoryka nigdy do mnie nie przemawiała, a poza tym ciężko wymieniac argumenty z kimś na niższym poziomie merytorycznym. Nie chce mie sie z Tobą "gadac".

silencer7

logiczne myslenie ???- to parciana retoryka ??? faktycznie nie mamy o czym rozmawiac, pas - niech bedzie ze jestem na nizszym poziomie.

potente

Ludzie w czym problem? Odpowiedzcie mi pytanie na czym polega forum????? Forum polega na tym że każdy może wyrażać swój pogląd - subiektywną ocenę oglądanego filmu. Jednemu się podoba i będzie chwalić, a drugi z innym gustem lub większymi potrzebami będzie mówić że to dno. Na tym polega właśnie piękno wolnego słowa !!! A ja człowiek który zastanawia się nad tym co obejrzeć żeby nie stracić 1,5 godziny z życia właśnie oczekuje różnych opinii po to aby zbudować w sobie jakiś pogląd i zdecydować czy chce oglądać czy też nie. Słuchajcie jak ktoś skomentuje film o 180 stopni inaczej niż ja to się nie obrażam tylko jako człowiek myślący i oświecony przyjmuję to do wiadomości zgadzając się z tym lub nie. To nie jest forum na zasadzie "udowodnię ci że to właśnie ja mam rację" nie na tym rzecz polega............ Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 8
tomko1982

Dla mnie film dobry. Fakt było wiele naciąganych rzeczy np. to, że znalazłszy ciała nie zadzwoniła na policję, nie odłączyła w cholerę tego telefonu. Nie ukrywajmy, takie filmy z reguły mijają się z realiami. Jak chcemy coś "na serio" to proponuję obejrzeć dramat, albo film dokumentalny. Ale i tak cały film trzymał w napięciu do samego końca. Miałam obejrzeć tylko pół, a siedziałam do 2.30 by go skończyć tak mnie wciągnął. Do tego dobre aktorstwo i muzyka.