Niestety nie mam możliwości skomentowania wcześniejszego tematu. Dlatego wypowiem
się tutaj. Na wiele rzeczy jestem w stanie (co do użytkowników filmwebu) przymknąć oko.
Teraz jednak jestem naprawdę zbulwersowana podejściem niektórych osób do oceniania
filmów. Osoby, które wprowadzają w błąd co do oceny filmów dając 10/10, bo (cytuję) "Aż mi
sie smutno zrobiło że miał 0 głosów to dałem tą 10tke ;pppp" powinni być banowani za brak
odpowiedzialności. Dla mnie filmy są bardzo ważne, oceniam je zawsze zgodnie z tym jak je
odebrałam i bardzo bym chciała, żeby pozostali użytkownicy filmwebu podchodzili równie
poważnie do oceniania.
Dobrze mówisz, też mnie to denerwuje czasami znajdę film który może i ma mało głosów ale za to ocenę między 8 - 10 no to myślę obejrzę sobie, po 30 minutach chcę wyłączyć ale oglądam dalej może się coś wydarzy. Potem żałuję straconych 1,5h na takie badziewie. Niektórzy oceniają film tak jak ktoś ocenił przed nimi żeby się nie wyróżniać. Wiem że o gustach się nie dyskutuje ale ludzie bez przesady. Też bym banował za takie coś.
Jeśli film po 30 minutach wydaje Ci się nudny i myślisz że coś się wydarzy to przewiń sobie o kolejne 10 i rozwiążesz swoją zagadkę.. Ja przy nudnym wytrzymuje max 10 i potem tak robie..
Ja przy małej ilości ocen weryfikuje ją z tą na imdb.com., polecam. Tyle, że tam wszystko in english
Powinnaś/powinieneś sobie najpierw ową grafikę wykadrować, żeby pasowała do miejsca przeznaczonego na avatar na Filmweb.
A teraz widzę, że nawet nie odważyłaś/eś się samodzielnie otworzyć programu do obróbki zdjęć i wykadrować po swojemu, tylko żywcem skopiowałaś/eś ode mnie. Co jest dziwne zważywszy na Twój poprzedni post. Poza tym szkoda, że takie sprawy musisz poruszać na forum dotyczącym filmu.