żenuuuułaaaa.......!!! popieram totalne dno a ten koleś całujący głowę??? co to k.... ma być??????
ten koles to nie byl do konca normalny dlatego tak sie zachowywal. Ten film wcale nie jest taki zly, a juz napewno nie zasluguje na 1/10. Idac twoim tokiem myslenia ,to duzo filmow powinno miec oceny ujemne, bo wiele, naprawde wiele jest filmow gorszych niz ten pod kazdym wzgledem. Moze co najwyzej powinien byc zmieniony gatunek tego filmu z horroru na thriler/dramat?
odnosnie czego niby mnie posralo? Nie mowie ze film jest wybitny. Poprostu da sie ogladnac; ma jakis sens, a wiele filmow tego typu jest totalnie bez sensu i wrzucaja jakies smieszne efekty specjalne. Porownujac go do innych filmow obiektywnie twoja ocena powinna byc chociaz nieco wyzsza. Bo 1/10 domyslnie oznacza tutaj "nieporozumienie", wiec wytlumacz mi co tu takie jest? Jesli nie to powiedz co ci sie w nim tak strasznie nie spodobalo? Czy moze poproprostu oceniasz tak jak inni sugerujac sie ocena na filmwebie?
gratuluje znajomości gramatyki i ogólnie ogarnięcia
na FW powinna być selekcja zeby nie wpuszczać tu takich szczyli i umysłowych nędzarzy jak ty lamusie
od razu też ci mówie zebyś sie nie brał za takie filmy jak Idioci, Noc na ziemi czy Amadeusz
lepiej idz z kolesiami z podwórka na piwo
do mnie piszesz lamusie ?
Film pasuje do twego poziomu i lokacji umysłowej na poziomie idioty po załamaniu psychicznym. Nie znasz mnie i nie widziałeś więc nie baw się tymi klockami bo za duże są dla ciebie.Ten film to pomyłka zresztą jak widzę pasująca do ciebie, bronić i mówić że to coś jest dobre to jak naszczać do własnego kufla.