2,4 tys.
chce zobaczyć
The Legend of Conan
powrót do forum filmu The Legend of Conan

Scenariusz do Legend of Conan jest prawie ukończony , i nie długo będzie można zobaczyć
Skrypt :)
https://www.facebook.com/photo.php?
fbid=556671554385619&set=a.154016694651109.46483.153291844723594&type=1&theater

predator118

Z oglądaniem skryptu to jakaś bujda, nikt Ci nie pozwoli czytać oficjalnego scenariusza ;)

Swoją drogą ciekawi mnie ten film. Podstarzały Conan radzący sobie z przeciwnościami losu może być ciekawą opcją. Film powinien mieć drugie dno.

Dentarg

Możliwe że nie ale też możliwe że zarysy skryptu będą dostępne w internecie , bardzo dużo się mówi o tym filmie , chociaż ostatnio bardziej i filmie Terminator 5 .

predator118

Jesteś bardzo dobrze poinformowany w temacie,wiesz może kiedy zaczną kręcić "The Legend of Conan" ?

Zelgadiss

Ten gimbus był tak dobrze poinformowany, że nawet ChatGPT wiedziałby lepiej, gdyby już wtedy istniał :D

predator118

Miło było by zobaczyć wątki z Godziny Smoka lub Conana z Wysp.

Maladie aka Ehrios

Póki Arnie żyje, póty jest nadzieja. Może dożyjemy :) Z pewnością byłoby cudnie - nawet jak skaszanią. Conana nawet w kaszance miło się ogląda. Co Howard, to Howard - gdy pisarz jest tak utalentowany, to zepsuć jego wielkie dzieło przy adaptowaniu można tylko wtedy, gdy się człowiek naprawdę mocno postara (vide Pierścienie władzy czy Wiedźmin). Oby w przypadku Conana się nie starali :)

predator118

jak na razie brak streszczenia fabuły ani jakichkolwiek szczegółów poza tytułem i tym, że Schwarzenegger ma zagrać, a premiera w przyszłym roku... chociaż skoro po 5 latach jest na takim etapie "zaawansowania", to chyba skończy jak "Gliniarz z Beverly Hills 4" - czyli zostanie porzuconym pomysłem