6,3 23 tys. ocen
6,3 10 1 23465
4,5 6 krytyków
The Losers: Drużyna potępionych
powrót do forum filmu The Losers: Drużyna potępionych

Scenariusz,teksty w filmie i gra aktorska słabiutkie bardzo,Jason Patric jak zawsze strasznie irytujący.Troche humoru i akcji to niestety za mało,film momentami nudny i przewidywalny do bólu.Końcówka z samolotem przesadzona na maxa,odradzam tego gniota jest strasznie nudny i irytujący.

raffaelo23

Zgadzam się w pełni z moim przedmówcą. Film i gra aktorska bardzo słaba. Oklepane dialogi i czasami aż rażące (a raczej śmiesznie) nakręcone sceny. Blee.. :/

ocenił(a) film na 8
lukasz_1105

Wiec po cholere go ogladaliscie do konca ? trzeba bylo zobaczyc pierwsze 5 min i juz powinniscie wszystko wiedziec :) wkoncu przewidywalny ;D a gdzie gra aktorska zla byla ? widzieliscie kiedys jak pracuje CIA, NSA czy inna agencja. w swojej kategorii film jest bardzo dobry. jest akcja są calkiem rozni bochaterowie. tylko ten motyw z Aishą niepotrzebny...a raczej żle wymyslony. A tak to ok :)

ocenił(a) film na 3
Don_Jaras

Hahahahhaha czy ty masz 15 lat?Gra aktorska byla wszedzie zla.Nie nie widzialem jak kiedys pracuje CIA,chyba ze na innych filmach,ale moze ty widziales tajny agencie hahahahha,mieszkasz moze na wsi?

ocenił(a) film na 3
raffaelo23

Film był raczej kiepski, tak jak mówili wcześniej oklepany (niestety bolesna prawda) ale również nudny, naprawdę nudziłem się oglądając ten film a po obejrzeniu czułem wielki niedosyt, SPOILER UWAGA - przypomnę pewną scenę pod koniec filmu gdy jeden z bohaterów dowiaduje się ze ma syna ta babeczka dobrze się bawi z cala ekipą, włącznie z ich liderem którego de facto chce zabić zaraz po Maxie za zabicie jej ojca, wg mnie jest to niebywały błąd w scenariuszu. Dla porównania Nowy A-Team czy też jego poprzednik( serial) były zdecydowanie lepsze( mam na myśli historie, aktorów i ich grę, efekty specjalne, wszystko) bo naprawdę jak widziałem to jak się zapada ta wyspa bylem przekonany ze się chyba w kinie coś pomieszało i pościli reklamę przez przypadek.