6,3 23 tys. ocen
6,3 10 1 23465
4,5 6 krytyków
The Losers: Drużyna potępionych
powrót do forum filmu The Losers: Drużyna potępionych

Efekty specjalne to ja bym lepsze zrobil na swojej kamerze w telefonie i przez to juz film lezy i kwiczy bo jesli t ma byc film akcji to efekty musza byc tip top !Do tego dochdzi mnustwo nielogicznych zdarzen głupot totalnych ...np skad Max na koniec mial numer komurki do Kapitana?czy tam do jednego z nich wtf?bzdura totalna i wiele wieleee innych .Jesli wylonczyc muzg to 5/10 dla zrozrywki mozna popatrzyc gadane czesci przewinac bo bredza .Zoe Saldana jest irytujaca i co chwila pokazywane jest ze gra tylko dlatego ze ma ładna dupe i twarz a szczeze moje zdanie jest takie chuda szkapa brak piersi morda przecietna zero niej sexu jest smieszna i ten murzynski nosek ,tak sie nia wszyscy zachwycaja chyba sexownej kobiety nie widzieliscie!

lupus198116

Zgadzam się w 100%. Oglądało się to jak marny serialik akcji z lat 90.

ocenił(a) film na 6
lupus198116

"wylonczyc muzg" ? serio skad wy sie bierzecie, albo nie, nie mow, i tak juz tu nie bede zagladal

ocenił(a) film na 5
lupus198116

Mimo tak rażącej pisowni, składni i gramatyki (ała - aż oczy bolą)... rozumiem, co chciałeś przez to napisać i zgadzam się z tym, że film do najlepszych filmów akcji nie należy. Film na raz. Po drugą część na pewno nie sięgnę.

lupus198116

Sorry , ty widziałeś seksowną kobietę... proszę cię , nie załamuj mnie chłopcze:)