6,3 23 tys. ocen
6,3 10 1 23465
4,5 6 krytyków
The Losers: Drużyna potępionych
powrót do forum filmu The Losers: Drużyna potępionych

Dawno nie widziałem tak dennego filmu. Scenariusz (o ile był) pisany na kolanie 10min przed ujęciami. Najgorsze w tym wszystkim były pseudo dowcipy, które jeszcze bardziej mnie dobijały. Starczy pierwsze 10 min żeby wiedzieć jak się skończy.
USA górą, wolność, demokracja i źli terroryści!
Film dla iditów

ocenił(a) film na 7
Ian_2

w takim razie jestem idiotą bo obejrzałem go zrelaksowany i nawet mi się podobał... trudno, przeżyję

ocenił(a) film na 8
Ian_2

jak na amerykańskie kino akcji z tak niskim budżetem to naprawde nie jest źle,
byłem przygotowany na szajs,a jednak film mile mnie zaskoczył 8/10

Ian_2

Przyznam szczerze, że jeszcze go nie obejrzałem. Zastanawiam się tylko nad tym, dlaczego ludzie nie potrafią ocenić filmu i wypowiedzieć się (każdy ma prawo i każdemu może podobać się coś innego) tak, żeby wyrazić opinię a nikogo nie obrażać. Zamiast pisać "film dla idiotów" można np. "wg mnie mało ambitny". Znaczy może to samo a nie obraża gustów innych ludzi. A o gustach jak wiemy się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 7
muratm

Może dlatego, że niektóre młotki oderwały się od pługa, kupiły sobie komputerek na raty (które będą spłacać 5 lat) i cieszą du.ę przed internetem, pokazując usilnie jaki to ma wyrafinowany gust i jakim to jest wymagającym widzem. Takich wsioków jak lan_2 to ja używam zamiast chodnika :)

ocenił(a) film na 7
Ian_2

Bajka jakich mało ale przyjemnie się ogląda dlatego 7/10...ostatnia scena mnie rozwaliła :)

Ian_2

Polecam ten dziwaczny film.

ocenił(a) film na 8
Ian_2

Widocznie ja też jestem idiotą, film obejrzałem i uważam że miły i przyjemny. Nie mówię że to ambitne kino ale oglądało się przyjemnie i miło relaksowało.

Popieram "muratm" każdy ma inne gusta i nie trzeba od ręki obrażać każdego kto ma inny gust

Ian_2

Ja popieram lan_2, film wyjątkowo słaby, fabuła cieniutka. Miałem wrażenie, że czarny charakter za pomocników ma idiotów, żarty na niesamowicie niskim poziomie, pełno absurdów (i wcale nie chodzi mi o tę super broń która pojawia się w filmie).

UWAGA SPOILER

jak kradną dysk to najpierw strzelają w BOK samochodu strzałką z GPS i ładunkiem wybuchowym, gdy go detonują, to nie dość, że wybuch jest olbrzymi silny, to jeszcze samochód leci PIONOWO do góry (w takim przypadku ładunek powinien być POD samochodem)

troszkę wcześniej scena odstrzelenia koła samochodu (jak koło toczy się do przodu i ten snop iskier) też jakaś mało wiarygodna

kilka innych denerwujących rzeczy (wybaczcie ale nie mam ochoty dalej przypominać fabuły tego filmu)

scena jak kradną algorytm do dysku i gościu wmawia strażnikom, że jest robotem is strzela do nich palcami, ta scena przypadła mi do gustu

ocenił(a) film na 2
Ian_2

Zgadzam sie,a do tego te imie czarnego charakteru-"Max"
Rezyser kupil sobie ksiazke pt "Jak nakrecic dobry film akcji" i wyszlo mu takie gowno!